Live από τα Πηγάδια: Skoda Ξάνθη – ΑΕΛ Καλλονής 1-0 (τελικό)

Μεταδίδει από την Ξάνθη ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση ανάμεσα στην Skoda Ξάνθη και την ΑΕλ Καλλονής με την οποία ανοίγει η αυλαία της 25ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Πρόκειται για κρίσιμοι παιχνίδι,μ ιδίως για την Ξάνθη που επιθυμεί να πετύχει την πρώτη της νίκη στο 2014 και να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις. Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης μεταδίδει…

Καλησπέρα. Κρίσιμο παιχνίδι για την Skoda, που ακόμα δεν έχει νίκη στην φετινή χρονιά. 

Η 11άδα της Ξάνθης: Κυριακίδης, Βάλλας, Ντε Γκούζμαν, Γούτας, Σολάρι, Μαρίν, Τριάδης, Μπέρτος, Μάνταλος, Σολτάνι, Μπαξεβανίδης.

Η 11άδα της Καλλονής: Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Ζακουάνι, Βάλιος, Γιορέντε, Μαρσέλο, Κεϊτά, Μανούσος, Φαρία, Καλτσάς.

1′ Έναρξη αγώνα στα Πηγάδια.

3′ Ο Μαρίν εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο προωθημένος Γούτας έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει άουτ.

20′ Κίτρινη κάρτα στον Καλτσά.

24′ Δυνατό σουτ του Μπαξεβανίδη από αριστερά και αρκετά έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σιδεράκη.

44′ Δεύτερη φάση στο ματς. Ο Τριάδης έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σιδεράκη.

45’+1′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου στα Πηγάδια.

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου στα Πηγάδια. Αλλαγή για τη Ξάνθη. Ο Κάλβο αντί του Τριάδη.

54′ Κίτρινη κάρτα στον Ζακουάνι.

56′ Ο Μανούσος μπήκε στην περιοχή από αριστερά και έκανε το σουτ με το εξωτερικό φάλτσο, με τον Κυριακίδη να αποκρούει και να παραχωρεί κόρνερ.

61′ Σουτ του Μάνταλου έξω από την περιοχή, αυτό ήταν αδύναμο και ο Σιδεράκης μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

62′ Αλλαγή για την Καλλονή. Ο Φουρλάνος αντί του Ποντάνι.

63′ Αλλαγή για τη Ξάνθη. Ο Σουάρες αντί του Σολάρι.

64′ Κεφαλιά του Σουάρες, ο Σιδεράκης απέκρουσε την τελευταία στιγμή και παραχώρησε κόρνερ.

65′ Ο Σολτάνι έπιασε το σουτ από αριστερά, με τον Σιδεράκη να μπλοκάρει.

75′ Σουτ του Μάνταλου από πολύ μακριά, με τον Σιδεράκη να μην ανησυχεί.

75′ Τρίτη αλλαγή για τη Ξάνθη. Ο Ράνος αντί του Μαρίν.

77′ Ο Ζακουάνι έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, με τον Κομίνη να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

79′ Κίτρινη κάρτα στον Βάλλα για διαμαρτυρία.

86′ Αλλαγή για την Καλλονή. Ο Καζάκης αντί του Κεϊτά. Ο Καζάκης παίρνει το χειροκρότημα από τον κόσμο, καθώς επιστρέφει ως αντίπαλος στα Πηγάδια.

87′ Ο Σολτάνι έκανε το κοντρόλ, έπειτα από εκπληκτική μπαλιά, όμως το σουτ από πλάγια και μέσα από την περιοχή πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σιδεράκη.

89′ Γκοοοολ 1-0 η Ξάνθη. Ο Κάλβο έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, με τον προωθημένο Γούτα να νικάει τον Σιδεράκη στον αέρα και να ανοίγει το σκορ στα Πηγάδια.

«Βοήθεια… τρέξτε…Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο. Μπάσκετ μέσα στην περιοχή! Βοήθεια κι είναι και από κομήτες!», αναφέρει η ανακοίνωση της Ξάνθης για το πέναλτι.

90’+3′ Τέλος του αγώνα στα Πηγάδια. Η Ξάνθη πέτυχε την πρώτη της νίκη για το 2014, επικρατώντας με 1-0 της Καλλονής στα Πηγάδια.