Βραβεύτηκε από τους προπονητές της Ξάνθης ο Γιάννης Μαντζουράκης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό ξενοδοχείο της Ξάνθης η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Πτυχιούχων Προπονητών Ξάνθης με κεντρικό καλεσμένο τον (θρακιώτη στην καταγωγή) προπονητή της ΑΕΛ Καλλονής και για πολλά χρόνια της Ξάνθης Γιάννη Μαντζουράκη.

 

Με την παρουσία ουκ ολίγων μελών του συνδέσμου προπονητών Ξάνθης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πίτας, οπού ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Λάππας αφού αρχικά καλωσόρισε τους παρευρισκομένους,  στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στον επίσημο καλεσμένο Γιάννη Μαντζουράκη, τον οποίο μάλιστα ο Σύνδεσμος τίμησε για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Μαντζουράκης αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου για την τιμή που του κάνανε  αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που γίνεται από τον Σύνδεσμο Προπονητών, ενώ έδειξε και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα δρώμενα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού.

Νικητές της βραδιάς ήταν ο προπονητής στην Ακαδημία της Βιστονίδας  Βασίλης  Κωνσταντινίδης που κέρδισε το πρώτο φλουρί με το δώρο να είναι ένα σετ με αθλητική φόρμα. Το δεύτερο φλουρί βρήκε ο γραμματέας του Συνδέσμου και προπονητής στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Ξάνθης Μπάμπης Κορωνίδης.

Πάντως πέρα από τον Γιάννη Μαντζουράκη ακόμη ένα μέλος της ΑΕΛ Καλλονής και μάλιστα Ξανθιώτης στην καταγωγή είχε την ευκαιρία να τα επί με αρκετούς γνώριμους του από τον Σύνδεσμο, ο λόγος φυσικά για τον γενικό αρχηγό της Καλλονής Προκόπη Καρτάλη που σε επόμενη ανάρτηση όπου θα έχουμε πλούσιο φωτορεπορτάζ, θα τον δείτε σε φωτογραφία με τον παλαιό του συμπαίκτη και προπονητή του Ερμή Μάνδρας Γιάννη Δημητριάδη.