Η ομάδα που φέρνει στη Θράκη για τον Άγιο Βαλεντίνο τον νικητή του Dancing With the Stars

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Ο Μύρωνας Στρατής με τον Ησαΐα Ματιάμπα, που πριν λίγες μέρες νίκησε στο Dancing with the stars, μετά από ενάμιση χρόνο sold out εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, είναι πανέτοιμοι για νέες… περιπέτειες! Μάλιστα, ο επόμενος σταθμός τους είναι στην Θράκη.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους θα εμφανιστούν  απόψε, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο El Clasico, το κέντρο ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου του Πανθρακικού Τάσου Καραολάνη.

Ο Μύρωνας και ο Ησαΐας, ο καθένας με την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα αλλά και οι δύο μαζί, ανακαλύπτουν τις κοινές μουσικές τους αγάπες και ετοιμάζουν ένα κεφάτο, εξαντλητικό, νεανικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

Σε μια διαδρομή που ξεκινά από δυνατές rock κιθάρες και λοξοκοιτάζει την disco, οι δύο νεαροί τραγουδοποιοί παρουσιάζουν τα δυνατά προσωπικά τους τραγούδια και ξαφνιάζουν με αναπάντεχες διασκευές.

Dance εκρήξεις, rock’n’roll επιδρομές, kitscherella αιφνιδιασμοί, λάτιν ανορθόδοξος πόλεμος, ρουκέτες από τα 90’s, … πάνω απ’ όλα… και όλα για όλα… κανείς δεν θα μείνει αλώβητος ή τουλάχιστον καθιστός! 

Όπως λέει και το δελτίο Τύπου, “ο Μύρωνας και ο Ησαΐας όπως δεν τους έχετε ξαναδεί… χωρίς κανόνες και με ανεξέλεγκτες dance διαθέσεις στο El Clasico στην Κομοτηνή”. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 10 ευρώ για την προπώληση και στα 12 στο ταμείο.