Δεύτερο σοκ στον Εθνικό! Μετά τον Ανδρεάδη, χάνει και τον Παπάζογλου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Δεν του έφτανε το πρόβλημα με τον Ανδρεάδη, που όπως έχει αναφέρει από τις αρχές της εβδομάδας το ThrakiSportS έχει πρόβλημα στο δεξί πόδι και οφείλει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετές ημέρες, προστέθηκε ένας ακόμα πονοκέφαλος για τον Σάκη Μουστακίδη.

 

Ο προπονητής του Εθνικού οφείλει να καταστρώνει τα σχέδιά του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό το βράδυ του Σαββάτου (15/2, 19:00) χωρίς να υπολογίζει και δεύτερο βασικό στέλεχος της ομάδας. Ο λόγος για τον Γιώργο Παπάζογλου.

Αρκετές πληροφορίες για την σοβαρότητα του τραυματισμού του δεν έχουν γίνει γνωστές., ωστόσο το ThrakiSportS πληροφορείται ότι σίγουρα θα λείψει από το παιχνίδι του Εθνικού με τον Παναθηναϊκό και θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Αγώνα δρόμου για αυτόν τον αγώνα δίνει και ο Ανδρεάδης, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι υπέρ του. Αν υπάρχει κάτι θετικό για τον Σάκη Μουστακίδη είναι ότι οι απώλειες αυτές έρχονται σε εντός έδρας αγώνεε, με τους ιθύνοντες του Εθνικού να ελπίζουν ότι ο κόσμος θα καλύψει με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει το όποιο κενό.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τα ματς με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και την ΑΕΚ στο κύπελλο, ακολουθεί το άλλο Σάββατο νέο εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.