Το νέο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης μέσα από τα μάτια των ειδικών

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από διοικητικούς και προπονητικούς παράγοντες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να επιθεωρήσει εκ νέου το καινούριο κολυμβητήριο και να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες αναφορικά με τις δύο μεγάλες διοργανώσεις που θα διεξαχθούν σε λίγους μήνες. 

 

Κοινή διαπίστωση όλων είναι πως τα νέο κολυμβητήριο της… Αλεξανδρούπολης αποτελεί ένα παλάτι και θα αποτελέσει σίγουρα πόλο έλξης για αθλητές, ομάδες και διεθνείς οργανώσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Γιώργος Κατσαρός, που δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί τέτοιο κολυμβητήριο όχι μόνο δεν υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά ούτε καν στην υπόλοιπη Ευρώπη!

Υπενθυμίζεται ότι στην Αλεξανδρούπολη θα διεξαχθεί η Πολυετής Διοργάνωση Νέων και το Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης μέσα στους επόμενους μήνες. Η εκτίμηση των απεσταλμένων της ΚΟΕ είναι ότι το κολυμβητήριο έχει όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα, θα μπορέσει να φιλοξενήσει ακόμα πιο μεγάλες διοργανώσεις ενώ ενδεχομένως να φιλοξενήσει και κορυφαίες ξένες ομάδες που θα θελήσουν να έρθουν για προετοιμασία στην Ελλάδα ενόψει συμμετοχών σε μελλοντικές διοργανώσεις.

Δείτε το ρεπορτάζ του Αντώνη Μινάρδου στην ThrakiNet…