Photos: Αυτές είναι οι σούπερ Νορβηγίδες που θα δουν οι Θρακιώτες φίλαθλοι

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον επίσημο αγώνα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα φιλοξενηθεί στον Καναδά, του αντίστοιχου Μουντιάλ του Γυναικείου Ποδοσφαίρου δηλαδή, ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδος και την Εθνική Νορβηγίας, που θεωρείται κάτι σαν την… Βραζιλία στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS, οι Νορβηγίδες έχουν κατακτήσει στο παρελθόν μία φορά τον τίτλο της παγκόσμια πρωταθλήτριας, ενώ μόλις πέρυσι έφτασαν στον τελικό του Euro (όπου ηττήθηκαν από την Γερμανία). Αποτελούν παραδοσιακή δύναμη στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου και προκαλούν πανικό στον άρρενα πληθυσμό σε όποιο γήπεδο και αν παίζουν, όχι μόνο με την τεχνική τους κατάρτιση και τις αγωνιστικές τους δυνατότητες, αλλά και με την εξωτερική τους εμφάνιση – καθότι… Σκανδιναδές.

Αυτήν την ομάδα λοιπόν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θρακιώτες φίλαθλοι αυτήν την Πέμπτη στις 3.00 το μεσημέρι στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Και για να πάρετε μια γεύση από το τι θα δουν τα ματάκια σας, θαυμάζοντας από κοντά μια ομάδα υψηλής τεχνικής και αγωνιστικής κατάρτισης που θαμπώνει όμως όχι μόνο με τα αγωνιστικά της επιτεύγματα αλλά και με την εξωτερική της ομορφιά, σας ετοιμάσαμε ένα ξεχωριστό photo story από εικόνες της τελευταίας πενταετίας. Ακόμα σκέφτεστε αν θα πάτε στο γήπεδο;