ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στους πρώτους αγώνες των ημιτελικών του Κυπέλλου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και η Δόξα Προσκυνητών πήραν ισχνό προβάδισμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης, μετά την διεξαγωγή των πρώτων αγώνων της ημιτελικής φάσης στις έδρες τους. Αμφότεροι κέρδισαν με διαφορά ενός τέρματος τις Σάπες και τον Σώστη αντίστοιχα.

Στο Κοπτερό η γηπεδούχος ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου κέρδισε με 1-0 την Ελπίδα Σαπών με όμορφο τέρμα που επιτεύχθηκε στο ξεκίνημα του αγώνα και συγκεκριμένα στο 11ο λεπτό, όταν ο Χατζητουλούσης έδωσε μπαλιά στον Αμέτ Ερκάν, αυτός με τακουνάκι την έστρωσε στον Λιάρο που έπιασε σουτ, η μπάλα βρήκε στον Αρσενίου, άλλαξε πορεία και καρφώθηκε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Συριτούδη. 

Στους Προσκυνητές η γηπεδούχος ομάδα της Δόξας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε στο σκορ 2-0 με γκολ που πέτυχαν ο Γιαννακίδης με πλασέ και ο Ξενοδοχίδης με διαγώνιο σουτ από σέντρα του Μήλιου  πριν το σαραντάλεπτο. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Καραμπάτσιος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος μείωσε σε 2-1 πριν την ανάπαυλα. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο παρά τις προσπάθειες, ιδίως των φιλοξενούμενων.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης:
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Ελπίδα Σαπών  1-0
Δόξα Προσκυνητών – Δόξα Σώστη  2-1