Τέλος στην συνεργασία του Πανθρακικού (και) με τον Μίκουλιτς

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Παρελθόν από τον Πανθρακικό και ο Τόμισλαβ Μίκουλιτς. Όπως είχε διαφανεί και είχε γράψει στα ρεπορτάζ του τον Ιανουάριο το ThrakiSportS, ο Κροάτης έλυσε τη συνεργασία του με τον Πανθρακικό και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Πολωνία ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα που φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός έχει έδρα την πόλη της Κρακοβίας και έχει το όνομα της πόλης. Ο Μίκουλιτς είχε 8 συμμετοχές φέτος με την ομάδα της Κομοτηνής αλλά είχε φανεί όσο πλησίαζε η χειμερινή μεταγραφική περίοδο ότι δεν βρισκόταν στα πλάνα του Άκη Μάντζιου.

Μάλιστα η καθυστέρηση της λύσης του συμβολαίου του είχε να κάνει με το ότι δεν συμφωνούσε με το οικονομικό, κάτι που συνέβη για παράδειγμα με τον Μαξίμ Ζος, ωστόσο το ενδιαφέρον της Κρακοβίας διευκόλυνε την κατάσταση.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή TOMISLAV MIKULIC τον οποίο και ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ότι το καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο”.