Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λουντογκόρετς στην Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Στην Ξάνθη βρέθηκε η ομάδα Εφήβων της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας Λουντογκόρετς, για την προετοιμασία της για το αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

Η ομάδα «κόσμημα» του βουλγάρικου ποδοσφαίρου που εντυπωσιάζει και στην Ευρώπη με τις επιδόσεις της μπορεί να επέλεξε την Ισπανία για το τελικό μέρος της προετοιμασίας της εν όψει των αγώνων με την Λάτσιο, ωστόσο όπως τόνισε στο ThrakiSportS ο προπονητής της ομάδας των εφήβων της Λουντογκόρετς  Ατανάσι Ντίμοφ, η επιλογή των τμημάτων υποδομής να βρεθούν στης εγκαταστάσεις των Πηγαδίων μόνο τυχαία δεν ήταν, ενώ δεν πρέπει να αποκλείουμε κάποια στιγμή και η μεγάλη ομάδα της Λουντογκόρετς να βρεθεί σε “ένα από τα καλύτερα αθλητικά κέντρα στην Ευρώπη”, όπως είπε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως λίγες μέρες νωρίτερα τις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων είχε επιλέξει και η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση κάνει το γεγονός ότι ναι μεν οι ξένες ομάδες επιλέγουν να κάνουν την προετοιμασία τους χωρίς δεύτερη σκέψη το Αθλητικό Κέντρο των Πηγαδίων, αντίθετα όμως δεν πράττει κάτι τέτοιο η… Εθνική Ελλάδος αν και το αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων είχε χαρακτηριστεί ως «σπίτι της Εθνικής» από τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γ. Ορφανό στα εγκαίνια του στην Ξάνθη.