Video: Το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ της Nova για τον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Έφτασε η ημέρα προβολής του ντοκιμαντέρ για τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της σειράς “Μια πόλη, μια ομάδα, η ομάδα μου!”, που έχει γυριστεί μέσα από την συνεργασία της Nova με την Super League και προβάλλεται από το συνδρομητικό κανάλι.

Πρόκειται για ένα οδοιπορικό στις πόλεις και τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Super League! Στο ντοκιμαντέρ για τον Πανθρακικό μιλάνε μέτοχοι, μέλη της διοίκησης, φυσικά παίκτες και προπονητές αλλά και απλοί φίλαθλοι για το πώς βιώνουν την παρουσία του Πανθρακικού στα μεγάλα σαλόνια και τι σημαίνει αυτή συνολικά για την πόλη της Κομοτηνής.

Ήδη στο πλαίσιο της σειράς έχουν προβληθεί τα ντοκιμαντέρ για ομάδες όπως του ΠΑΣ Γιάννινα ή του ΟΦΗ, αντιπάλου την Δευτέρα του Πανθρακικού στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα προβληθεί και το επεισόδιο για την Ξάνθη, τα γυρίσματα του οποίου έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Η πρώτη προβολή του οδοιπορικού για τον Πανθρακικό προβάλλεται από το κανάλι Novasports 1 στην διάρκεια τις εκπομπής “Η Ώρα των πρωταθλητών”, μετά τις 10.00 το βράδυ της Δευτέρας. Όσοι χάσουν την πρώτη προβολή, έχουν προγραμματιστεί άλλες τρεις.

Την Τρίτη 11/02 στις 20:30 στο Novasports1

Την Πέμπτη 13/2 στις 19:30 στο Novasports 2 και

Την Κυριακή 16/2 στις 19:15, επίσης στο Novasports 2.

Δείτε το τρέιλερ για το ντοκιμαντές για τον Πανθρακικό…

 
[iframe width=”640″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/3BjdiYVQha0″ frameborder=”0″ allowfullscreen]