Η Δεβετζή βρήκε την… διάδοχό της! Μεγάλο ρεκόρ από την Ναζίρη που προπονεί η Πηγή!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από μεγάλο ατομικό ρεκόρ πραγματοποίησε η Σπυριδούλα Ναζίρη του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η αθλήτρια της Πηγής Δεβετζή (την ανακάλυψε και την προπονεί η ολυμπιονίκης μας, που στο πρόσωπό της έχει βρει την διάδοχό της), έσπασε για πρώτη φορά το φράγμα των 12 μέτρων και σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ στο τριπλούν με άλμα 12,13 μέτρα.

Η επίδοση αυτή έδωσε στην αθλήτρια του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης την 7η θέση στην κατάταξη των γυναικών (έρχεται να προστεθεί στις δύο έκτες θέσεις των επικοντιστών του Εθνικού στην διοργάνωση). Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε την ηλικία της Ναζίρη, που κατατάχθηκε 2η στην κατηγορία των νεανίδων.

Η σχετική ανακοίνωση του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης επισημαίνει:Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, η αθλήτρια του ΠΑΣ Πρωτέα Αλεξανδρούπολης ΝΑΖΙΡΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ στο τριπλούν με άλμα 12,13 μέτρα!!!! Κατέλαβε την 7η θέση στην συνολική κατάταξη γυναικών και την 2η στην κατηγορία νεανίδων. ΜΠΡΑΒΟ στην ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ !!! και σε ανώτερα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους προπονητές σου κ. Χρ. Μπακιρτζή και την Πηγή Δεβετζή που σε συνοδεύει και σε κοουτσάρει σε κάθε αγώνα σου. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!”.