Β’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Κύκλωπες-Ολυμπιακή Ακαδημία Δράμας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Με χαρακτηριστική άνεση, όπως δείχνει και το τελικό 32-22, επικράτησαν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης της αδύναμης ομάδας της Ολυμπιακής Ακαδημίας Δράμας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Β’ Εθνικής.

Ο προπονητής της ομάδας της Αλεξανδρούπολης είχε την ευκαιρία να τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των αθλητών του μετά την παρατεταμένη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της αποχής των διαιτητών, ενώ και η μικρή δυναμικότητα του αντιπάλου του έδωσε τη δυνατότητα να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Κύκλωπες με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Θεοδώρου, Τζάτζαλη και Ξανθόπουλο απέκτησαν από την αρχή ένα μεγάλο προβάδισμα, το οποίο έφτασε μέχρι τα δεκαπέντε γκολ (19-4) και η διαφορά διατηρήθηκε σε διψήφιο αριθμό τερμάτων στο φινάλε του ημιχρόνου (20-9).

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έφτασαν τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της, τα δεκαοκτώ τέρματα (29-11, 30-12), με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σταδιακά τη διαφορά, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό 32-22.

Την επόμενη αγωνιστική οι Κύκλωπες υποδέχονται το Δημοκρίτειο Κομοτηνής στο θρακιώτικο ντέρμπι, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ. Σαπανίδης και Ηλιάδης

Τα δεκάλεπτα: 9-3, 16-4, 20-9 (ημίχρονο), 27-10, 31-17, 32-22 (τελικό σκορ)

ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ξενοπανάγος 1, Ντόγκας, Ανδρεάδης 3, Χαραλαμπίδης 5, Τάρρες 2, Ξανθόπουλος 6, Χαριτούδης, Πιστόλας, Κεραμάρης, Τζάτζαλης 4, Θεοδώρου 7, Δρίτσικας 1, Καράμπελας 3, Οβαγιάν, Μπασδάνης, Χαραλαμπάκης

ΟΛ.Α. ΔΡΑΜΑΣ: Χαρίσκου, Λαζαρίδης, Πετρίδης 7, Σκαλης Χ. 5, Σκάλης Α., Τσαλίδης, Ασλανίδης 2, Χατζηνικολάου 1, Κοκτσίδης  3, Γεωργιάδης 2, Κανακίδης 2