Σοκ σε Εθνικό με Ανδρεάδη: τρεις εβδομάδες εκτός, χάνει το κύπελλο με ΑΕΚ…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι για τον Εθνικό τα μαντάτα αναφορικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το δεξί του πόδι ο Ανδρέας Ανδρεάδης. Ο Εβρίτης βολεϊμπολίστας εξετάστηκε στην Αθήνα από τον κορυφαίο ορθοπεδικό Δημήτρη Τσούκα και η διάγνωση ήταν ότι αντιμετωπίζει τενοντίτιδα στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού.

Όπως αναφέραμε από το βράδυ του Σαββάτου, ο Ανδρεάδης αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα ήδη από το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, πριν τα Χριστούγεννα δηλαδή.

Οι συνεχείς αναμετρήσεις του τελευταίου μήνα για πρωτάθλημα, Ευρώπη και Λιγκ Καπ δεν βοήθησαν ώστε να γίνει σωστή αποκατάσταση του τραύματος, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να επιδεινωθεί, η κατάσταση να επιβαρυνθεί και οι ενοχλήσεις του πρώτου διαστήματος να γίνουν πιο έντονες.

Όπως ενημερώθηκε ο Ανδρέας Ανδρεάδης από τον κ. Τσούκα, ο οποίος βρέθηκε στο κλειστό της Γλυφάδας το βράδυ του Σαββάτου, για να μπορέσει πλέον να γίνει καλά θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τρεις εβδομάδες. 

Την Δευτέρα ο κορυφαίος ορθοπεδικός, με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν ο Ανδρεάδης καθώς ήταν ο γιατρός του Παναθηναϊκού όταν αγωνιζόταν στο τριφύλλι αλλά και της Εθνικής Ομάδας, θα στείλει στον Εβρίτη πρωταθλητή αναλυτικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αν δεν γίνει κάποιο θαύμα, ο Ανδρέας Ανδρεάδης θα χάσει όχι μόνο το παιχνίδι πρωταθλήματος του ερχόμενου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό αλλά και τον προημιτελικό με την ΑΕΚ για το κύπελλο, που έχει προγραμματιστεί σε δέκα ημέρες.

Μάλιστα, αν τηρηθεί αυστηρά αυτό το “τρεις εβδομάδες εκτός αγώνων” που αναφέρει η αρχική γνωμάτευση, τότε ενδεχομένως ο να χάσει ακόμα ένα-δυο παιχνίδια του πρωταθλήματος (ακολουθεί νέο εντός έδρας ματς με ΠΑΟΚ καθώς και εκτός στην Λαμία την 1η Μαρτίου).

Ο ίδιος ο Ανδρεάδης, στις δηλώσεις του στο ThrakiSportS μετά τον αγώνα προτίμησε να εστιάσει στο αγωνιστικό κομμάτι της ήττας από την ΑΕΚ: “Δεν παίξαμε καλά, κάναμε αρκετά λάθη. Ούτε η ΑΕΚ ήταν καλή, όπως στο Λιγκ Καπ. Δεν παίξαν καλά, αλλά δεν το εκμεταλλευθήκαμε αυτό. Είχαμε μελετήσει το παιχνίδι, δεν κρύβω ότι ερχόμασταν για τη νίκη, όμως κάναμε λάθη και το αποτέλεσμα ήταν να χάσουμε”.

Επιχειρώντας να εξηγήσει αυτήν την κοιλιά που κάνει ο Εθνικός, είπε: “Μας έχουν επηρεάσει τα συνεχόμενα παιχνίδια. Αγωνιζόμαστε 7-8 παίκτες, δεν έχουμε πάρει ανάσες, έχουμε και κάποιους άνω των 38 ετών, με αποτέλεσμα να υπάρχει κούραση, αφού τα παιδιά δουλεύουν και στις υπηρεσίες τους”.

Για την συνέχεια πάντως, ο Ανδρέας Ανδρεάδης υποστήριξε: “Όλα είναι στο χέρι μας. Το μόνο δύσκολο παιχνίδι είναι με τον Ολυμπιακό στο τέλος. Αν θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω πρέπει να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν καθώς και τα δύο εκτός έδρας που έχουμε, με Λαμία και Αιγίνιο, όπου θα πρέπει να πάρουμε καθαρές νίκες”.