Παραδοχή Κεχαγιά: Πλέον κοιτάμε την… παραμονή! Δηλώσεις Βάλλα, Κυριακίδη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Απογοητευμένος από την εικόνα της Ξάνθης και την ήττα από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη εμφανίστηκε ο Νίκος Κεχαγιάς, που παραδέχθηκε πλέον ότι η ομάδα πλέον κοιτάει προς τα… κάτω επιδιώκοντας την αποφυγή του υποβιβασμού παρά προς τα πάνω που ήταν ο αρχικός στόχος και την έξοδο στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Η ομάδα μου πέρασε ένα δύσκολο τριήμερο… Ξέραμε ότι ο Απόλλων παίζει με στημένες φάσεις, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Γενικά η πορεία μας δεν είναι καλή. Πρέπει να πάρουμε δύναμη και να σηκώσουμε κεφάλι. Χρειάζεται ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Εδώ και 2-2,5 μήνες δεν μας αρμόζει η παρουσία μας και με την ποιότητα του ρόστερ μας. Θέλαμε να νικήσουμε και να δώσουμε λίγη χαρά στον κ. Πανόπουλο που περνά ένα δράμα. Ζητάμε συγγνώμη!»

Αναφορικά με το αν πλέον η Ξάνθη κινδυνεύει υπογράμμισε: «Δυστυχώς, εδώ που είμαστε οφείλουμε να κοιτάμε προς τα κάτω… Είναι πολύ άσχημο για την ομάδα και το ρόστερ της. Υπάρχει άγχος και πίεση. Πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία μας και αυτό γίνεται μόνο με έναν τρόπο, με νίκη στο επόμενο παιχνίδι».

Από την πλευρά τους, Βάλλας και Κυριακίδης τόνισαν ότι η ομάδα τους είχε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στο παιχνίδι και γι’ αυτό έχασε, σύμφωνα με δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Αναλυτικά όσα είπαν:

Βάλλας: «Είναι μια πολύ κρίσιμη περίοδος για εμάς και θα πρέπει να αντιδράσουμε. Το επόμενο παιχνίδι θα πρέπει να το κερδίσουμε, είναι στην έδρα μας. Πρέπει να αντιδράσουμε και να κερδίσουμε. Δεν ήμασταν αντάξιοι της κρισιμότητας, δεν είχαμε το απαιτούμενο πάθος και τη θέληση για τη νίκη. Δεχτήκαμε δύο γκολ από πλάγιο άουτ, δεν ξέρω εάν έχει ξανασυμβεί. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο».

Κυριακίδης: «Προσπαθήσαμε, δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες και χάσαμε κάπως κρύα. Το ξέραμε ότι πριν τον αγώνα ο αντίπαλος ποντάρει πολύ στα στημένα και πέσαμε σε αυτή την παγίδα. Ήταν στιγμές αδράνειας και έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είναι δύσκολο να φτάσουμε στις ψηλές θέσεις και πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να ανεβάσουμε την ομάδα πιο ψηλά στη βαθμολογία».