Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Έβρος Σουφλίου – Νέστος Χρυσούπολης

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Με ήττα συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα του Έβρου Σουφλίου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Υποχρεώθηκε το απόγευμα σε εντός έδρας ήττα από τον Νέστο Χρυσούπολης με 0–1, σε έναν αγώνα που διεξήχθη στο στάδιο “Δημήτριος Μπακιρτζής”παρουσία 300 περίπου φιλάθλων από τους οποίους 50 ήταν της Χρυσούπολης που ακολούθησαν την ομάδα τους.

Ο Νέστος Χρυσούπολης μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γαμβρέλη στο 15΄. Ο  ΈβροςΣουφλίου προσπάθησε να ανασυνταχτεί και να βρει τρόπους να ισοφαρίσει. Ενώ πίεζε το Νέστο Χρυσούπολης ήρθε η φάση με τον Κούτεφ να σουτάρει από πλάγια και η μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι και να χάνεται η ευκαιρία να κάνει το 0 – 2 στο 28΄.

Αργότερα ο Έβρος Σουφλίου είχε την πρώτη του ευκαιρία στο 31΄ με την ανάποδη κεφαλιά του Λίτσιου όπου ο Δεσύλλας έδιωξε πάνω στη γραμμή, φάση όπου διαμαρτύρεται έντονα ότι πέρασε τη γραμμή και θα έπρεπε να μετρήσει για γκολ. Στο 36΄ είχαμε το φάουλ του Αραμπατζή με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει άουτ και κάπως έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο με το Νέστο προηγούμενο 0 – 1.

Ο Έβρος Σουφλίου μπήκε δυνατά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου έχοντας ως φάση την απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μεμέτ και τον Αϊβαζίδη να διώχνει την μπάλα στο 47΄. Στο 49΄ σουτ του Τορομανίδη κατέληξε στα χέρια του Αϊβαζίδη. Ο Νέστος Χρυσούπολης απάντησε με σέντρα του Κούτεφ να βρίσκει τα πόδια του Μαχαιρούδη και η μπάλα να περνάει λίγο άουτ στο 53΄.

Στο 75΄ σουτ του Θεοδωράκη η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 79΄ κερδισμένο πέναλτι από τον Θεοδωράκη αφού ο Μανούκος σταμάτησε την τη μπάλα με το χέρι, εκτελέστηκε ένα λεπτό αργότερα από τον Κατρανίτσα αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Αϊβαζίδη αφού η μπάλα με την απόκρουσή του βρήκε το δοκάρι και επέστρεψε επάνω του για να αποκρούσει. Ετσι, το τέλος βρήκε το Νέστο Χρυσούπολης νικητή να ξεπερνάει τον Έβρο Σουφλίου κατά 4 βαθμούς στη βαθμολογία και να παίρνει βαθμολογική ανάσα.

Διαιτήτευσαν οι Τρακαλιάνης, Κωτούλας και Σάββας από τον σύνδεσμο Σερρών.

Με την ήττα αυτή και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα η ομάδα του Έβρου Σουφλίου έπεσε στην 8η θέση στον 1ο όμιλο  συγκεντρώνοντας 21 βαθμούς, αγνοώντας τη νίκη εδώ και 2 μήνες.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Σάββας Καρυπίδης): Σκόρτσεφ, Αντωνιάδης Μ., Μπάτζιος, Λίτσιος, Κατρανίτσας Τορομανίδης, Μεμέτ, Εφραιμίδης (64΄ Θεοδωράκης), Καμπιώτης, Γιαννακιτσίδης (56΄ Παπαδόπουλος), Αραμπατζής.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Αντώνης Κασδοβασίλης): Αϊβαζίδης, Ελευθεριάδης, Λάσπατζης, Γαμβρέλης, Τσέκος (76΄ Εμμανουηλίδης), Μανούκος, Γκατζολάρι (85΄ Τσακώνης), Κιοσσέ, Μαχαιρούδης, Δεσύλλας, Κούτεφ (66΄ Κατράνας).