Πρόβλημα με Ανδρεάδη – Να μαζέψουμε τα συντρίμμια μας, ζήτησε ο Μουστακίδης

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Προβληματισμένος από την κοιλιά που παρουσιάζει η ομάδα του αλλά αισιόδοξος ότι θα επιστρέψουν οι νίκες και οι καλές εμφανίσεις, παρουσιάστηκε ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης μετά τη νέα ήττα από την ΑΕΚ στην Γλυφάδα.

Ωστόσο η είδηση που προέκυψε από το παιχνίδι είναι ότι ο Ανδρέας Ανδρεάδης παρουσιάζει ένα πρόβλημα ήδη από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το οποίο ενδέχεται να τον στερήσει από την ομάδα στην συνέχεια. Όπως έγινε γνωστό και επιβεβαίωσε στις δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου και ο Σάκης Μουστακίδης, το πρόβλημα αυτό υφίσταται και θα φανεί στην συνέχεια πόσο σοβαρό είναι. 

Όπως πληροφορήθηκε το ThrakiSportS, ο Ανδρεάδης έχει ένα πρόβλημα με το δεξί του γόνατο, που πρωτοπαρουσιάστηκε πριν τα Χριστούγεννα, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο οι ενοχλήσεις που ένιωθε τότε έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ πιο έντονες, προφανώς έπειτα και από την καταπόνηση που υπήρξε από τα συνεχή παιχνίδια τον τελευταίο ένα μήνα, με αποτέλεσμα όλοι στον Εθνικό και πρώτα ο ίδιος ο παίκτης να περιμένουν τις εξετάσεις και την γνωμάτευση εξειδικευμένου ορθοπεδικού. “Ο Ανδρέας έχει ένα πρόβλημα, που μας το παρουσίασε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και τα πολλά παιχνίδια το επιβαρύνανε. Δυστυχώς πρέπει να κάτσει κάποιες μέρες έξω”, σχολίασε σε σχετική ερώτηση ο Μουστακίδης.

“Αυτήν την περίοδο δεν είμαστε καλά”, σχολίασε κατά τα άλλα ο Σάκης Μουστακίδης. “Προσπαθούμε, αλλά δεν μπορούμε. Δείχνουμε να μην έχουμε δυνάμεις να μπορέσουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο. Εχουμε κάνει κοιλιά. Δεν είναι κάτι παράλογο αυτό, κάποια στιγμή θα γινόταν. Πιστεύω όμως ότι θα βρούμε τον ρυθμό μας. Δεν έχω φόβο. Ερχεται πλέον ένα καλύτερο πρόγραμμα, πιο ελεύθερο, έχουμε ματς στην έδρα μας, θα δυναμώσουμε, θα διορθώσουμε λάθη στις προπονήσεις, θα ξεκουραστούμε, γιατί υπάρχουν κάποιοι που χρειάζονται ξεκούραση, για να θεραπευτούν και τα τραύματά τους. Από εκεί και πέρα έρχεται ένα μας με τον Παναθηναϊκό, φυσικά μας ενδιαφέρει και το ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Πρέπει οπωσδήποτε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας”. 

Σε ερώτηση του ThrakiSportS αν μπορεί να διαχειριστεί η ομάδα τα παιχνίδια και τις ήττες, ο Σάκης Μουστακίδης έδειξε αρκετά σκεπτικός και απάντησε: “Θα φανεί από το αποτέλεσμα”. Και όταν τον ρωτήσαμε αμέσως μετά αν το Λιγκ Καπ αποτέλεσε κομβικό σημείο για την φετινή πορεία του Εθνικού, τουλάχιστον στην ψυχολογία, η απάντηση ήταν: “Ναι, ήταν κομβικό. Αλλά πρέπει να το ξαναπιστέψουμε. Δυνάμεις θα αποκτήσουμε ξανά. Πρέπει όμως να πιστέψουμε ξανά σε αυτές. Είναι μονόδρομος για εμάς να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα…”.

Περισσότερα σε λίγο…