Ο Ουζουνίδης τελείωσε τον… διάδοχό του από τον πάγκο του Πλατανιά

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησε την σεζόν ως προπονητής του Πλατανιά. Αν και η ομάδα έχανε δύσκολα, δεν κέρδιζε εύκολα με αποτέλεσμα να έρθει ένα βελούδινο διαζύγιο. Διάδοχός του ανέλαβε ο Νίκος Αναστόπουλος. Μόνο που και αυτός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Πλατανιά.

 

Η ήττα της Τετάρτης από τον Πανθρακικό ήδη είχε βάλει τα δύσκολα. Πλέον ήταν επιτακτική η ανάγκη βαθμών απέναντι στον Εργοτέλη, τον οποίο στο μεταξύ ανέλαβε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Η ήττα μέσα στα Περιβόλια με το γκολ του Διαμαντάκου στο κρητικό ντέρμπι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που δεν είχε πανηγυρίσει νίκη στα Χανιά ως προπονητής του Πλατανιά, το έκανε με εμφατικό τρόπο ως προπονητής του Εργοτέλη. Αποτέλεσμα; Έδειξε με τον τρόπο αυτό την… έξοδο και στον διάδοχό του στον πάγκο του Πλατανιά, τον Νίκο Αναστόπουλο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς εκδόθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου. Σε αυτήν αναφέρεται: Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο, τον οποίο ευχαριστεί για τη σημαντική προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται προσωπική ευτυχία και καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.