Ελ Θράκικο στους Εφήβους! Εκτός έδρας οι Κ20 Ξάνθης και Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  «Εμβόλιμη» αγωνιστική – σε αντίθεση με τις επαγγελματικές ομάδες – δεν υπήρξε μεσοβδόμαδα για τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη και της ΠΑΕ Πανθρακικός και έτσι το Σαββατοκύριακο συνεχίζουν κανονικά το αγωνιστικό τους πρόγραμμα.

Η ομάδα Νέων της ξανθιώτικης ομάδας θα δώσει νέο εκτός έδρας παιχνίδι την Κυριακή στις 11:00 το πρωί στην Αθήνα, αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής. Αντιστοίχως, επίσης την Κυριακή στις 10:00 το πρωί στο ΕΓΟ Ηρακλείου η Κ20 του Πανθρακικού θα παίξει με τον ΟΦΗ. Οι εντός έδρας αναμέτρησεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πλατανιά για Ξάνθη και Πανθρακικό αντίστοιχα καθώς και όλη η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-20 μετατίθεται και θα οριστεί με νεότερη απόφαση της διοργανώτριας Αρχής.

Μεγάλο Ελ Θράκικο έχουμε στους εφήβους. Η Κ17 του Πανθρακικού φιλοξενούν στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγείρου την Ξάνθη στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του 3ου γύρου. Στο παιχνίδι της Κυριακής (11:00) οι παίκτες του Κώστα Γεμενετζή και του Κώστα Μπεδρελή θέλουν για λόγουε ουσίας αλλά και γοήτρου τη νίκη απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλο.

Η ομάδα Κ15 της Ξάνθης εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής, συνέχισε να δουλεύει και θα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη σήμερα Σάββατο στις 15:00. Η Κ15 του Πανθρακικού έχει ρεπό.