Έξωση στο Κόσμιο και τον Αγροτικό Αστέρα από τις… Νορβηγίδες

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Οι εικονιζόμενες κυρίες της φωτογραφίας κάνουν… έξωση στον ΠΑΟ Κοσμίου από το γήπεδό του. Το αποτέλεσμα είναι ο αγώνας του με τον πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα για τον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής το απόγευμα της Κυριακής να μην πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Κοσμίου αλλά στο πλαστικό του Ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣ Θράκης, δίπλα από τον ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής.

 

Ποιες είναι οι κυρίες; Η Εθνική Ομάδα Γυναικών της Νορβηγίας, μια απο τις κορυφαίες στον κόσμο στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Ως γνωστόν, οι Νορβηγίδες δίνουν αγώνα με την Εθνική Ελλάδος την προσεχή Πέμπτη στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Και επειδή είναι πολύ σοβαρή ομάδα, έχει έρθει σχεδόν μία εβδομάδα πριν από αυτόν τον αγώνα στην Κομοτηνή και προετοιμάζεται για αυτήν την αναμέτρηση.

Οι Νορβηγίδες έχουν ζητήσει ένα γήπεδο για να κάνουν καθημερινά προπονήσεις την ώρα διεξαγωγής του αγώνα και τους έχει παραχωρηθεί αυτό του Κοσμίου. Έτσι, επειδή θα έχουν προπόνηση οι Νορβηγίδες, η ομάδα του ΠΑΟ Κοσμίου σαν καλός οικοδεσπότης αποφάσισε να… ξεσπιτωθεί και θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης. Βέβαια, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ξεσπιτώνεται το Κόσμιο.

Όλον τον πρώτο γύρο πέρασε περιφερόμενο από γήπεδο σε γήπεδο καθώς ακόμα γίνονταν έργα στην έδρα του, οπότε λίγο θα πειράξει τους παίκτες από αυτήν την αλλαγή…