Είναι πλέον επίσημο! Ανακοινώθηκε η μεταγραφή -έκπληξη του Καβαρατζή!!!

Γράφει το Φλιτζάνι

–  Με ένα μακροσκελές δελτίο Τύπου, η παράταξη του νυν περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη γνωστοποίησε το πρωί του Σαββάτου του υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες της στους πέντε νομούς της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας. Με αυτήν την ανακοίνωση επιβεβαιώθηκε η κάθοδος του Σταύρου Καβαρατζή ως υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Έβρου με την συγκεκριμένη παράταξη.

Ο κ. Καβαρατζής ως γνωστόν προέρχεται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και όχι του ΠΑΣΟΚ, όπως προέρχεται ο κ. Γιαννακίδης. Επίσης, στις προηγούμενες εκλογές είχε εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος με τον αντίπαλο συνδυασμό του Γιώργου Παυλίδη, τον οποίο είχε στηρίξει η ΝΔ. Ουσιαστικά πρόκειται για μια μεταγραφή – βόμβα (ποιος είπε ότι στην πολιτική δεν έχουμε μεταγραφές όπως στον αθλητισμό;).

Ως γνωστόν, ο Σταύρος Καβαρατζής είναι ιδιαίτερα γνωστός και στα αθλητικά δρώμενα, ιδίως του Έβρου και ιδίως τα βολεϊκά. Παλιός παίκτης και νυν προπονητής βόλεϊ (μάλιστα ομοσπονδιακός περιφερειακός για τα κορίτσια αυτήν την περίοδο σε Αλεξανδρούπολη, Φέρες και Κομοτηνή), μέλος του ΔΣ του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης αλλά και μέλος της Λέσχης Πετοσφαίρισης (εκλεγμένος στην εξελεγκτική επιτροπή μάλιστα). 

Στην φωτογραφία αρχείου του ThrakiSportS βλέπετε τον Σταύρο Καβαρατζή στη μέση, ανάμεσα στον γιο του Γιάννη και τον Γρηγόρη Κοντοστάθη, μετά την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ Εφήβων από το υπερήφανο νεανικό δίδυμο της Αλεξανδρούπολης, το περασμένο καλοκαίρι στο Allou Fun Park της Αθήνας.

“Συμμετέχω κι εγώ ενώνοντας τις δυνάμεις μου μαζί με συναδέλφους αυτοδιοικητικούς απ’ όλη την Περιφέρεια σε μια κίνηση μακριά από κόμματα, χρώματα, ανεξάρτητη για ένα αύριο καλύτερο για όλους μας θέλοντας να προσφέρω στην περιφέρεια και στον Έβρο μας. Οι περιστάσεις απαιτούν αυτός ο προεκλογικός αγώνας θα πρέπει πλέον να είναι όχι μεταξύ κομμάτων και χρωμάτων αλλά μεταξύ προσώπων προτάσεων και ιδεών”, σχολίασε για την υποψηφιότητά του ο Σταύρος Καβαρατζής.

Άμεση ήταν η αντίδραση της πλευράς Παυλίδη, του επικεφαλής της παράταξης με την οποία είχε εκλεγεί στις προηγούμενες εκλογές, από την οποία και προφανώς παίρνει… μεταγραφή: «Δεν ασχολούμαστε με την περίπτωσή του, αφού είχε θέσει εαυτόν, εμπράκτως, εκτός παρατάξεως  μας από μακρού χρόνου. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην κρίση της κοινωνίας», ήταν η δήλωση του ξανθιώτη πολιτικού.

Αναλυτικά, οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες της “Κοινωνικής Συμμαχίας” υπό τον Άρη Γιαννακίδη, όπως ανακοινώθηκαν το πρωί:

Περιφερειακή Ενότητα Έβρου: Σταύρος Καβαρατζής (σήμερα περιφερειακός σύμβουλος Έβρου)
Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης: Παύλος Δαμιανίδης (σήμερα Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης)
Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης: Φώτης Καραλίδης (σήμερα Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης)
Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας: Αρχέλαος Γρανάς (σήμερα Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας)
Περιφερειακή Ενότητα Δράμας: Μελέτης Μαυρίδης (σήμερα Δήμαρχος Κάτω Νευροκοπίου)