Στην Αθήνα η Ξάνθη ενόψει Ριζούπολης! Βαρύ το κλίμα στην αποστολή…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Σε γνωστό αθηναϊκό ξενοδοχείο έχει καταλύσει από αργά το απόγευμα η αποστολή της Skoda Ξάνθη, ενόψει του εξαιρετικά κρίσιμου όπως έχει εξελιχθεί αγώνα της ομάδας με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη. 

Όπως είναι φυσιολογικό, το κλίμα είναι βαρύ! Δεν φτάνει το τροχαίο που είχε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, δεν φτάνει η κάκιστη εμφάνιση στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η βαριά ήττα με 0-3 που οδήγησε και στην απομάκρυνση του Ράινερ Μάουρερ από τον πάγκο της ομάδας, ήρθε να προστεθεί και το επεισόδιο με τον Πάμπλο Γκαρσία για να βαρύνει το κλίμα ακόμα περισσότερο.

Στην ομάδα ουδείς συζητά για αυτό το επεισόδιο και όλοι εστιάζουν στην ανθρώπινη περιπέτεια του Χρηστου Πανόπουλου και στην ανάγκη να κερδίσει επιτέλους η ομάδα, για πρώτη φορά στο 2014, προσφέροντάς του λίγη χαρά στην περιπέτεια που περνά. «Είναι ένα τραγικό γεγονός το ατύχημα του κ. Πανόπουλου και οι παίκτες είναι άνθρωποι και έχουν στεναχωρηθεί. Εμείς ευχόμαστε να γίνει καλά και να του δώσουμε μια μικρή χαρά με το να κερδίσουμε το παιχνίδι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κεχαγιάς, που θα κάτσει στον πάγκο ως πρώτος προπονητής το απόγευμα του Σαββάτου στην Ριζούπολη.

«Μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν και πιστεύω πολύ στην αντίδραση των παικτών. Πάντα σε μια αλλαγή προπονητή οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν περισσότερα. Εύχομαι να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό», σχολίασε ο ίδιος σε σχέση με τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Ως γνωστόν, ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας άφησε εκτός 18άδας για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα τον Πάμπλο Γκαρσία, με αποτέλεσμα την γνωστή του έκρηξη και την αποχώρηση από τα Πηγάδια. Για το θέμα ακόμα δεν υπάρχει αντίδραση από την Ξάνθη, προφανώς λόγω του προβλήματος του κ, Πανόπουλου, εκτιμάται όμως ότι η τιμωρία του θα είναι βαριά, πολύ βαριά.

Στην Αθήνα δεν έχει ταξιδέψει ακόμα ο Παΐτο, ενώ επέστρεψε ο Ντε Γκούζμαν μετά από δύο αγωνιστικές τιμωρίας. Στην τελευταία προπόνηση το πρωί της Παρασκευής, πριν την αναχώρηση της ομάδας, μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και το passing game, ο Νίκος Κεχαγιάς έδωσε τις οδηγίες στις ασκήσεις τακτικής που ακολούθησαν, ενώ στη συνέχεια η αποστολή γευμάτισε στο ξενοδοχείο του αθλητικού κέντρου και αναχώρησε για την Αθήνα.

Αναλυτικά η αποστολή της Ξάνθης για τον αγώνα της Ριζούπολης που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και έχει καταλύσει στο ξενοδοχείο αποτελείται από τους: Τσέμα, Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Χοσέμι, Βάλλας, Γούτας, Ντε Γκούζμαν, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Τριάδης, Μαρίν, Μάνταλος, Κάλβο, Σουάρες, Σολτάνι και Σολάρι.