Δύο μετάλλια στην τοξοβολία για τον σύλλογο Οδρύσες Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

–  Με δύο μετάλλια επέστρεψε από την Θεσσαλονίκη στην Ορεστιάδα ο Φυσιολατρικός και Περιηγητικός Σύλλογος «Οδρύσες», που έλαβε μέρος στους αγώνες τοξοβολίας 18 μέτρων κλειστού χώρου Βορείου Ελλάδας που πραγματοποιήθηκαν στο Ωραιόκαστρο την περασμένη Κυριακή (2/2).

 

Συνολικά στους αγώνες συμμετείχαν 92 αθλητές. Από το Σύλλογο της Ορεστιάδας συμμετείχαν οι αθλητές Ελένη Σκερλετίδου, Αθανάσιος Τονίδης και Μιλτιάδης Ρηγόπουλος

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα στην κατηγορία των γυναικών η Ελένη Σκερλετίδου κατέλαβε τη 2η θέση και αργυρό μετάλλιο. Στην κατηγορία των ανδρών ο Αθανάσιος Τονίδης μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα κατέλαβε την 3η θέση και χάλκινο μετάλιο. Επίσης, ο Μιλτιάδης Ρηγόπουλος κατέλαβε την 4η θέση.

Οι παραπάνω αθλητές του Συλλόγου, που αποτελούν το νέο «αίμα» της τοξοβολίας στην Ορεστιάδα, συντελούν στην ανάπτυξη του αθλήματος και συνεχίζουν την παράδοση 11 χρόνων διακρίσεων πανελλαδικά.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί και συγχαίρει τους αθλητές του για τις διακρίσεις που φέρανε στους αγώνες τοξοβολίας και κάνανε γνωστή την πόλη της Ορεστιάδας ακόμη μια φορά.