Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Πανόπουλος – Νεκροί οι δύο πεζοί που παρέσυρε…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης 

–  Σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη το απόγευμα της Πέμπτης ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να σκοτωθούν δύο άτομα που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, ενώ και ο ίδιος κατέληξε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που κάνουν τον γύρο της Θράκης, ο κ. Πανόπουλος κατευθύνονταν από την Αλεξανδρούπολη όπου έχει το σπίτι του προς την πόλη της Ξάνθης με το αυτοκίνητό του, για την κοπή της πίτας των παλαιμάχων του ΑΟΞ, όταν παρέσυρε δύο πεζούς επί της Εγνατίας Οδού (!!!) στο ύψος των διοδίων των Αμαξάδων. 

Αν και το ατύχημα ψιθυριζόταν από στόμα σε στόμα στην κοπή της πίτας των Παλαιμάχων του ΑΟΞ, όπου και πρωτοακούστηκε ότι ο κ. Πανόπουλος είναι στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για την τύχη των δύο πεζών. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό τους, ωστόσο κάποιες άλλες των τελευταίων λεπτών αναφέρουν ότι και τα δύο άτομα είναι νεκρά.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, αλλά και πυροσβεστικά οχήματα που έφυγαν από την Κομοτηνή. Η κυκλοφορία αποκλείστηκε στο σημείο από την αστυνομία, ωστόσο όταν έφτασαν τα ασθενοφόρα, ήταν ήδη αργά για την τύχη των πεζών. Λέγεται μάλιστα ότι λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ξάνθης ουσιαστικά διαμελισμένοι.

Πολλές λεπτομέρειες δεν δίνονται για την ώρα ούτε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ερωτηματικό αποτελεί πώς βρέθηκαν επί της Εγνατίας Οδού πεζοί, με τις πρώτες εκτιμήσεις (ανεπίσημες) των αρχών, να κάνουν λόγο για παράνομους μετανάστες που κινούνταν με τα πόδια πάνω στον αυτοκινητόδρομο, οι οποίοι προφανώς πέρασαν τα σύνορα του Έβρου και κινούνταν προς το εσωτερικό της χώρας με αυτόν τον τρόπο.

Ωστόσο, κάποιοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για μουσουλμάνους κατοίκους του Κοπτερού που είχαν ξεμείνει από βενζίνη και κινήθηκαν πεζοί για να ζητήσουν βοήθεια. Σε κάθε περίπτωση, οι δύο πεζοί την ήταν ορατοί λόγω του σκότους. Ήδη τα δύο διαμελισμένα ουσιαστικά πτώματα έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου ήδη έχει κληθεί και ο ιατροδικαστής από την Κομοτηνή Νίκος Κηφνίδης.

Στο νοσοκομείο Ξάνθης βρίσκεται και ο κ. Πανόπουλος, είναι ελαφρά τραυματισμένος και όπως είναι φυσιολογικό, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ωστόσο γιατροί με τους οποίους επικοινώνησε το ThrakiSportS ανέφεραν ότι ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης δεν έχει κάτι σοβαρό, θεωρητικά θα μπορούσε να πάρει εξιτήριο, αλλά ενδεχομένως να παραμείνει τη νύχτα εκεί για προληπτικούς λόγους.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του πάντως και απαντούν στα κινητά του τηλέφωνα, επισημαίνουν ότι ο ίδιος δεν κινδυνεύει μεν, είναι ψυχολογικά ράκος δε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ…