Φιλανθρωπικός αγώνας για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς στην Θράκη!!!

 

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής
–  Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, που όλα δείχνουν ότι θα γίνει και πράξη και ευχή όλων είναι να στεφθεί από επιτυχία και να βρει μιμητές, έκανε η ιστορική ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων. Πιο συγκεκριμένα, πρότεινε με αφορμή τον χορό των ρίχτερ στην Κεφαλονιά, να διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα φιλικό παιχνίδι στο ΔΑΚ Κομοτηνής με ομάδα επιλέκτων και τα έσοδα να διατεθούν για τους σεισμόπληκτους του νησιού.

Ήδη, όπως έγινε γνωστό, η πρόταση έγινε αποδεκτή από την ΕΠΣ Θράκης αλλά και την ΠΑΕ Πανθρακικός. Όπως όλα δείχνουν, ο αγώνα θα είναι μεταξύ των ομάδων της ΠΑΕ Ποντίων και της Μεικτής Νέων της ΕΠΣ Θράκης, με την συμμετοχή σε αυτήν και παικτών του Πανθρακικού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ και μάλλον θα υπάρξει ένα συμβολικό εισιτήριο ή ένας κουμπαράς, με όλα τα έσοδα να διατίθενται στους συνανθρώπους μας στο νησί του Ιονίου που περνάνε δύσκολα όλες αυτές τις μέρες. 
Το ThrakiSportS εννοείται ότι αισθάνεται υποχρέωση να στηρίξει την πρωτοβουλία και θα προβάλει τον συγκεκριμένο αγώνα. Γιατί ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός είναι το σημαντικότερο δευτερεύον πράγμα στην ζωή μας. Και επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πάνω από όλα, όλοι (πρέπει να) είμαστε άνθρωποι. Στην φωτογραφία που αλιεύσαμε από την Καθημερινή βλέπετε πώς έχει μετατραπεί πλέον το γήπεδο του Ληξουρίου, όπου έχουν απλωθεί σε όλη την έκτασή του σκηνές για να προσφέρουν στέγη στους πληγέντες…