Photos: Η πίτα του Θράκα Ιππέα και ο μεγάλος ποδηλατικός αγώνας που ετοιμάζει…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Βαγγέλης Μαγκώνης

–  Το περασμένο Σάββατο (1η Φεβρουαρίου), ο Ποδηλατικός Σύλλογος Κομοτηνής «Θράκας Ιππέας», έκοψε την πίτα για το έτος 2014 με πολλές ευχές και για τη νέα χρονιά. Η τελετή έγινε στα νέα γραφεία του συλλόγου, όπου βρέθηκαν πολλά μέλη, αθλητές, παιδιά και φίλοι του συλλόγου.

 

Παρόλο το κρύο, στο πεζοδρόμιο (και δίπλα στο νέο ποδηλατόδρομο) στήθηκε μια ψησταριά στην οποία σχεδόν μέχρι το τέλος της βραδιάς ψηνόταν κρεατικά. Στο εσωτερικό, όπου είχαν μαζευτεί και οι περισσότεροι, υπήρχαν ποτά και αναψυκτικά, μαζί με διάφορα συνοδευτικά και έτσι ακόμη και οι αθλητές δεν αντιστάθηκαν σε κάποια μεζεδάκια. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και θερμό με τα πηγαδάκια να γεμίζουν τα γραφεία του συλλόγου και τις κουβέντες –ποδηλατικές ή μη – να παίρνουν και να δίνουν.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων το μεγάλο «στοίχημα» του συλλόγου για τη νέα χρόνια, η ανάθεση και ανάληψη του «1ου Αναπτυξιακού Ποδηλατικού Αγώνα Δρόμου» ο οποίος θα γίνει στην Κομοτηνή, θα καλύψει μια απόσταση άνω των 120 χιλιομέτρων και θα γίνει επίκεντρο της ποδηλατικής δράσης για εκείνη τη μέρα. Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Γκογκότσης, αφού ζήτησε συγγνώμη από τους παρευρισκομένους, επειδή η κοπή της πίτας έγινε στα γραφεία του συλλόγου και όχι κάπου πιο επίσημα εξαιτίας έλλειψης χρόνου, ευχήθηκε πρωτίστως στους αθλητές υγεία και καλές επιτυχίες και ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους αυτήν την εκδήλωση.

Τα τυχερά φλουριά ήταν δύο και μοιράστηκαν σε έναν ενήλικα και στην κόρη ενός από τους αθλητές του συλλόγου. Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε καλή χρονιά και καλή επιτυχία στο σύλλογο με υγεία και δύναμη. Το ThrakiSportS βρέθηκε εκεί και μοιράστηκε τις ανησυχίες και τις φιλοδοξίες όλων των συμμετεχόντων και ήταν το μοναδικό μέσο που κάλυψε την εκδήλωση καθώς έλαμψαν δια της απουσίας τους τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και οι τοπικοί άρχοντες. Δείτε φωτογραφίες….