Γυρνάει στην Ελλάδα και υπογράφει ο Μαρσελίνιο (αλλά όχι στην Ξάνθη…)

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Στο ελληνικό πρωτάθλημα φαίνεται ότι επιστρέφει ο Μαρσελίνιο, αλλά όχι στην Ξάνθη. Νυστερινές πληροφορίες από την Αρκαδία αναφέρουν, πως οι ιθύνοντες του Αστέρα έχουν συμφωνήσει με τον πρώην επιθετικό της Skoda που έβγαζε το… παντεσπάνι του στην Μπανίγιας των Εμιράτων, για να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα!

Φαίνεται ότι τo τρίποντο επί του Παναθηναϊκού που ανέβασε τον Αστέρα στην 4η θέση προσπερνώντας το τριφύλλι άνοιξε την… όρεξη των ιδιοκτητών της ομάδας, που φέρνουν στην Τρίπολη τον Μαρσελίνιο για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής!

 Ο Βραζιλιάνος αναμένεται σε λίγες ώρες στη χώρα μας από το Ντουμπάι, όπου και αγωνιζόταν μέχρι τις 28 Ιανουαρίου, ενώ το πρωί, μετά την άφιξή του, θα πάει στην Τρίπολη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και αυτό που απομένει είναι να πέσουν και οι υπογραφές έτσι ώστε να κλείσει και τυπικά το ζήτημα. Μάλιστα, η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας.

Ο Μαρσελίνιο έχει μείνει ελεύθερος από την Μπανίγιας η οποία τον είχε αγοράσει από την Ξάνθη πριν τέσσερις μήνες, ωστόσο μαθαίνουμε ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος κι αυτό διότι έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο ομάδες! 

Κατά συνέπεια, ο Αστέρας Τρίπολης εφόσον επιβεβαιωθεί η είδηση αυτή, θα αποδείξει ότι προετοιμάζει το έδαφος από τώρα, ούτως ώστε από τη νέα σεζόν να έχει στο ρόστερ του έναν παίκτη που έχει δείξει την αξία του στα ελληνικά γήπεδα με την φανέλα της Ξάνθης….