ΕΠΣ Θράκης: Τα ζευγάρια των ημιτελικών του κυπέλλου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Εγιναν γνωστά τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης, μετά την διεξαγωγή την Τετάρτη των επαναληπτικών αγώνων των προημιτελικών. Σε διπλούς αγώνες, που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη 12 Φλεβάρη και δυο εβδομάδες μετά, θα παίξουν Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Ελπίδα Σαπών και Δόξα Προσκυνητών – Δόξα Σώστη.

 

Ο Ίασμος νίκησε την Τετάρτη ξανα εκτός έδρας τον Ορφέα Ξυλαγανής με 2-1 και με συνολικό σκορ 3-1 (είχε κερδίσει και στον Ίασμο με 2-0) προκρίθηκε στην επόμενη φάση (φωτό από αυτό το παιχνίδι, ευχαριστούμε την εφημερίδα “Περισκόπιο”). Η Ελπίδα Σαπών έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο γήπεδό της με το Νέο Σιδηροχώρι, είχε κερδίσει όμως εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα με 1-0.

Το πιο δραματικο παιχνίδι έγινε ανάμεσα στην Κ17 του Πανθρακικού και την Δόξα Προσκυνητών. Οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0, αλλά οι φιλοξενούμενοι προκρίθηκαν αφού είχαν νικήσει με το ρευστό 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Για τον Σώστη η πρόκριση είχε κριθεί μετά το 7-1 του πρώτου ματς, νίκησε όμως με 0-5 και μέσα στο Αγιοχώρι και προκρίθηκε στα ημιτελικά με συνολικό σκορ 12-1.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα στους επαναληπτικούς της Τετάρτης (σε παρένθεση τα σκορ στα πρώτα ματς) είναι τα εξής:

Κ17 Πανθρακικός – Δόξα Προσκυνητών 0-0 (0-1)
Αγιοχώρι – Δόξα Σώστη 0-5 (1-7)
Ορφέας Ξυλαγανής – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου1-2 (0-2)
Ελπίδα Σαπών – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-0 (1-0)

Στην επόμενη φάση των ημιτελικών που που τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 και είναι διπλά, τα ζευγάρια είναι:
Ελπίδα Σαπών – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου
Δόξα Προσκυνητών – Δόξα Σώστη