Ευθύνες και στους εαυτούς τους αποδίδουν οι παίκτες της Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Οι Δήμος Μπαξεβανίδης και Κώστας Φλίσκας τόνισαν ότι οι παίκτες έχουν την απόλυτη ευθύνη για την ήττα και πλέον έχουν στο μυαλό τους τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Μπαξεβανίδης: «Σίγουρα είναι μια βαριά ήττα και κάναμε το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς. Βαρύ το σκορ, πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, τα παιχνίδια είναι κρίσιμα, χρειαζόμαστε τους βαθμούς και είναι καλό που τα παιχνίδια είναι κοντά. Ήμασταν όλοι σε κακή μέρα, ο ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες και νίκησε. Θέλαμε πολύ τη νίκη, να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Πλέον συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Ο κόσμος είναι λογικό να απαιτεί και ζητάμε συγγνώμη για την εμφάνιση».

Φλίσκας: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και το πληρώσαμε αλλά δεν έχουμε χρόνο και πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Μας πλησιάζουν αρκετές ομάδες. Όλη η ευθύνη είναι δική μας. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε το επόμενο ματς και να κάνουμε μια νέα αρχή για να βρεθεί η ομάδα εκεί που τις αξίζει. Εάν δούμε τη βαθμολογία οι κάτω ομάδες μας φτάνουν και αυτό μας δημιουργεί πρόβλημα. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη με τον Απόλλωνα για να ξεφύγουμε απ’ τις τελευταίες θέσεις».