Ανατροπή δεδομένων για το τροχαίο Πανόπουλου από αυτόπτη στο ThrakiSportS

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παδόπουλος 

–   Με το ThrakiSportS επικοινώνησε πριν από λίγο αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου δυστυχήματος του Χρήστου Πανόπουλου στην Εγνατία, όπως ο ίδιος μας είπε. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας κατάγεται από την Κομοτηνή και είχε αναχωρήσει από την πρωτεύουσα της Ροδόπης για την Θεσσαλονίκη κινούμενος προφανώς επί της Εγνατίας Οδού.

Ο ίδιος πέρασε από το σημείο του δυστυχήματος και είδε το ασημί Skoda του Χρήστου Πανόπουλου με το καπό ανεβασμένο στο αντίθετο ρεύμα, δηλαδή όχι όπως ήταν γνωστό και ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες μέχρι τώρα με κατεύθυνση από Αλεξανδρούπολη προς Ξάνθη αλλά με κατεύθυνση από Ξάνθη προς Κομοτηνή.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν πως ο Χρήστος Πανόπουλος πήγαινε προς την Ξάνθη και συγκεκριμένα στην πίτα των παλαιμάχων του ΑΟΞ που πραγματοποιήθηκε στο Σαλέ. Άλλωστε, από εκεί έγινε καταρχήν γνωστή η είδηση. Η νεώτερη πληροφορία όμως αναφέρει ότι βρισκόταν στην Ξάνθη και πήγαινε προφανώς προς το σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως μας είπε ο αυτόπτης μάρτυρας, το ατύχημα έγινε περίπου 500 μέτρα  πριν τα διόδια Ιάσμου/Αμαξάδων, περίπου δηλαδή ενάμισι χιλιόμετρα μακριά από την έξοδο του Ιάσμου. Το αυτοκίνητο μάρκας Skoda και χρώματος ασημί, όπως μας είπε, φαινόταν να έχει χτυπήσει στο τοιχίο που χωρίζει τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, δηλαδή προς την πλευρά που είναι το η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Ο ίδιος δεν μπορούσε να έχει περισσότερες πληροφορίες, ούτε μπόρεσε να δει εκείνη την στιγμή αν υπήρχαν θύματα και ποιοι εμπλέκονταν στο ατύχημα, καθώς βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και κατευθυνόταν προς Θεσσαλονίκη. 

Έμαθε τα νέα πριν λίγο όταν πλέον έφτασε στην Θεσσαλονίκη, συνδύασε αυτά που είχε δει με αυτά που διάβαζε και έσπευσε να επικοινωνήσει μαζί μας για να καταθέσει την μαρτυρία του. Τα στοιχεία του, προφανώς, είναι στην διάθεση του ThrakiSportS.