Aπάντηση του ΤΑΑ Εθνικός στις δηλώσεις Γιώτα για τον διαιτητή Ιωαννίδη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ανακοίνωση απάντηση στις δηλώσεις του Πρόεδρου του Άρη, κ. Γιώτα στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, όπου ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι ο δεύτερος διαιτητής του αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη κ. Γιάννης Ιωαννίδης διατηρεί φυσιοθεραπευτήριο στην Αλεξανδρούπολη έχοντας μάλιστα πελάτες του αθλητές του Εθνικού, εξέδωσε το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

 

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ξεκαθάρισε ότι ο κ. Ιωαννίδης δεν υπήρξε ποτέ φυσιοθεραπευτής της ομάδας αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κάνει γνωστό ότι έχει φυσιοθεραπευτή τον κύριο Χρήστο Γιαννακάκη επί σειρά ετών και καμία απολύτως σχέση δεν έχει με τον κύριο Ιωαννίδη, όπως ισχυρίζεται ο πρόεδρος του Άρη κ. Θωμάς Γιώτας. Συμπληρωματικά αναφέρουμε ότι ο κ. Γιαννακίδης, ο οποίος διατηρεί Εργαστήριο φυσιοθεραπείας στην Αλεξανδρούπολη είναι ο επίσημος και πιστοποιημένος φυσιοθεραπευτής της ομάδας βόλλεϋ του Εθνικού από την ΕΣΑΠ και γι’ αυτό άλλωστε έχει δικαίωμα να κάθεται στον πάγκο της ομάδας του».

Ο κ. Γιώτας δήλωσε νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης (06/02): «Μας δόθηκε η ευκαιρία τέσσερις φορές στο τάϊ μπρέικ να καθαρίσουμε το παιχνίδι, ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Σε αυτό συνετέλεσε και η διαιτητική δυάδα, και κυρίως ο Ιωαννίδης. Ο κύριος αυτός, μάθαμε ότι διαμένει στην Αλεξανδρούπολη πέντε χρόνια, και πως έχει φυσιοθεραπευτήριο όπου οι πελάτες του είναι οι αθλητές του Εθνικού. Είναι κρίμα να διαμορφώνει ένας διαιτητής έναν τόσο κρίσιμο αγώνα, και με λυπεί το γεγονός που είναι διεθνής. Εμείς θα κάνουμε χρήση του βίντεο που έχουμε στην κατοχή μας και θα κινηθούμε προς όλες τις κατευθύνσεις για να τιμωρηθεί».