Βράζουν στον Άρη για την διαιτησία του Ιωαννίδη με τον Εθνικό

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Έξαλλοι με την διαιτησία του Εβρίτη δεύτερου διαιτητή Γιάννη Ιωαννίδη στον νοκάουτ αγώνα με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη είναι οι άνθρωποι του Άρη και δεν το κρύβουν, μια ημέρα μετά τον δραματικό αποκλεισμό της ομάδας της Θεσσαλονίκης από εκείνη του Έβρου στο τάι μπρέικ.

 

«Μας κλέψατε το παιχνίδι», γράφει το pressaris ότι τόνισε χαρακτηριστικά στους διαιτητές ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Θωμάς Γιώτας, που βρέθηκε στο γήπεδο. «Ακόμα και ο προπονητής του Εθνικού, ο κύριος Μουστακίδης, παραδέχτηκε το λάθος σας!», συνέχισε ο πρόεδρος του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης, “ο Άρης διαμαρτύρεται για δύο φάσεις στο τάι μπρέικ, όπου οι ρέφερι υπέπεσαν σε χαρακτηριστικά σφάλματα, στερώντας του το δικαίωμα να φτάσει στη νίκη. Το πρώτο έχει να κάνει με την επίθεση του Ράιτς και ενώ το  σκορ ήταν 11-13. Ο ξένος του Εθνικού έστειλε την μπάλα τέσσερα μέτρα έξω από την γραμμή, όμως, οι διαιτητές έδειξαν μέσα, κάνοντας το 12-13 αντί για το 11-14.Επίσης, στο 18-17 η μπάλα από το σερβίς του Ράιτς βγήκε και πάλι έξω, όμως, οι διαιτητές έδωσαν μέσα και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 19-17”.

Λακωνικός ήταν στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Άρη, Σπύρος Φίνος, που αρκέστηκε να πει: «Σήμερα κέρδισε η Αλεξανδρούπολη, έχασε, όμως, το βόλεϊ». Ο τεχνικός των «κίτρινων» δεν θέλησε να σχολιάσει περισσότερο το ματς, παρά μόνο τόνισε: «Μας ‘έκλεψαν’ το ματς. Υπήρξε διαμόρφωση αποτελέσματος».

Ο αρχηγός του Άρη, Γιάννης Χαριτωνίδης, δεν παρέλειψε, επίσης, στις δηλώσεις του να κάνει λόγο για τη διαιτησία και κυρίως τον β΄ διαιτητή, που εξελίχθηκε σε ‘πρωταγωνιστή’ του τάι μπρέικ. Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο έμπειρος πασαδόρος: «Ο Εθνικός είναι μία πολύ καλή ομάδα που παίζει ιδιαίτερα καλά στο γήπεδό της, όμως καλύτερος από όλους ήταν ο δεύτερος διαιτητής που στο 13-11 έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας. Προετοιμαστήκαμε για να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Εθνικού, αλλά δυστυχώς έπρεπε να κάνουμε άλλου είδους προετοιμασία».