Photos: H Ελληνίδα της Γαλατασαράι στην εξέδρα των φανατικών

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Ο διακεκριμένος Τούρκος επιχειρηματίας, Ουνάλ Αϊσάλ, ο οποίος έχει τινάξει τινάξει την μπάνκα στον αέρα με τις μεταγραφές του ανέλαβε την Γαλατασαράι τον Μάιο του 2011. Λίγοι γνωρίζουν όμως ότι πίσω από τον Ουνάλ Αϊσάλ, κρύβεται μία Ελληνίδα.

Πρόκειται για την δημοσιογράφο, Φανή Γραμματικόγιαννη την οποία ο 34ος πρόεδρος στην ιστορία των “λιονταριών” παντρεύτηκε το 2009. 

Ο Αϊσάλ γνώρισε την σύζυγο του πριν από πέντε χρόνια σε πολυτελές εστιατόριο της Βουλιαγμένης. Ο έρωτας του ήταν κεραυνοβόλος και έκανε το παν για να κλέψει την καρδιά της.

Η Φανή Γραμματικόγιαννη δηλώνει φαν του ποδοσφαίρου και μάλιστα όποτε τις δίνεται η ευκαιρία παρακολουθεί διά ζώσης την Γαλατασαράι.

Την Κυριακή πήγε ένα βήμα παραπέρα, καθώς όπως δημοσίευσε το Sport24, αποφάσισε να βρεθεί στην εξέδρα των φανατικών της Γαλατασαράι, με τον αρχηγό των οργανωμένων οπαδών των “Ultraslan”, Βεϊσέλ Τζιλί να την ξεναγεί στην εξέδρα.

Η σύζυγος του προέδρου των “λιονταριών”, φορώντας τη φανέλα της Γαλατασαράι έδειχνε να απολαμβάνει την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο πανηγυρίζοντας έξαλλα τα γκολ της “Τσιμ-Μπομ” στην εμφατική νίκη με 6-0 επί της Μπούρσασπορ.

Ο Γουέσλι Σνάιντερ πέτυχε χατ-τρικ, ο Ντρογκμπά σκόραρε ωστόσο η κομψή Φανή Γραμματικόγιαννη ήταν εκείνη που συγκέντρωσε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Δείτε τις εικόνες…