Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον διαιτητή της αναμέτρησης του Πανθρακικού με τον Πλατανιά

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος του Συνδέσμου Φθιώτιδας ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Πλατανιά στην Κομοτηνή.

 

Ο Δημητρόπουλος ανέβηκε για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία την περίοδο  2011-2012, ενώ το πρώτο του παιχνίδι ήταν στις 4 Μαρτίου και στην νίκη της Δόξας Δράμας με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννενα. Μάλιστα η άνοδος του στην μεγάλη κατηγορία είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως λόγω της εμπλοκής του ονόματός του στις περιβόητες κασέτες και στην συνομιλία του με τον πρόεδρο της Ηλιούπολης Τσακογιάννη, αν και πρέπει να διευκρινιστεί ότι έχει κριθεί αθώος τόσο δικαστικά όσο και από την ΕΠΟ.

Ο 38χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από την Φθιώτιδα ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή στην Πάτρα για το Κύπελλο, που διεκόπη. Μετά την κακή του διαιτησία και τα έντονα παράπονα των Πατρινών, είχε κριθεί στα τότε δημοσιεύματα δεδομένη η καρατόμηση του από τους πίνακες, κάτι που ωστόσο, όπως αποδεικνύεται από την παρουσία του στο ΔΑΚ Κομοτηνής, δεν συνέβη παρά τις φήμες.  Φέτος μάλιστα έπαιξε σε 5 παιχνίδια με απολογισμό 3 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 1 διπλό με σύνολο τερμάτων 6-2. Έχει δείξει 23 φορές την κίτρινη κάρτα ενώ από μια φόρα έχει δείξει την κόκκινη αλλά και παράβαση πέναλτι. Άξιο αναφοράς πως μόλις σε ένας ματς σημειώθηκαν πάνω από 2 γκολ (Ολυμπιακός – Εργοτέλης 3-0) και επίσης σε μόλις ένα ματς σκόραραν και οι δύο ομάδες (Εργοτέλης – Πανιώνιος 1-1).

Δεν έχει και πολλά να θυμάται από τον Δημητρόπουλο ο Πανθρκαικός μια και τον έχει σφυρίξει μόλις μια φορά και αυτή την Β’ Εθνική (Τρίκαλα – Πανθρακικός 4-0). μικρή είναι η προϊστορία του και με τον Πλατανιά, μια  και τον έχει σφυρίξει μόλις δύο φορές για το πρωτάθλημα, αρχικά την περσινή περίοδο στην εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-1, ενώ τον σφύριξε και στην εντός έδρας νίκη με τον Πανιώνιο με 1-0 στις 22 Δεκεμβρίου.