Με τον αέρα του MVP όλης της αγωνιστικής παίζει με Πλατανιά ο Αθανασιάδης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο τέταρτος τερματοφύλακας του Πανθρακικού Γιώργος Αθανασιάδης αναδειχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.Ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού συγκέντρωσε το 60,42% των ψήφων για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Στέφανο Ναπολέονι. Ο Ιταλός παίκτης κατέκτησε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής.

 

 

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Η Super League ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA, ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 22η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ:

 

. τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP

 

Γιώργος Αθανασιάδης (Πανθρακικός) 60,42%

Στέφανο Ναπολεόνι (Ατρόμητος Αθηνών) 20,95%

Αλεξάνταρ Κατάι (Πλατανιάς) 18,63%

. τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal

 

Στέφανο Ναπολεόνι (Ατρόμητος Αθηνών) 52,42%

Χουάνμα Ντελγκάδο (Αστέρας Τρίπολης) 24,44%

 

Μπράνα Ίλιτς (ΠΑΣ Γιάννινα) 23,14%».

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Αθανασιάδης κλήθηκε να αντικαταστήσει τον νεαρό Πασχαλάκη, που έκανε το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια των “κροκοδείλων” και αποβλήθηκε μόλις 5ο λεπτό! Μάλιστα, ο Αθανασιάδης έναν χρόνο πριν είχε ξαναπαίξει πάλι στην Βέροια, όταν στο 15ο λεπτό τραυματίστηκε ο Κουτσόπουλος στο ματς με την… Βέροια! (ήττα με 2-0).

Εκείνη ήταν  η δεύτερη εμφάνιση του Αθανασιάδη. Η πρώτη ήταν στο Πανθρακικός – Πανιώνιος για 8η αγωνιστική της περσινής σεζόν (2012-2013). Ο νεαρός τερματοφύλακας Αθανασιάδης κάνει το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια της ομάδας από την Κομοτηνή, όμως στο 7ο λεπτό αποβάλλεται καθώς έριξε κάτω τον Κολοβό.

Ένα χρόνο και κάτι ψιλά αργότερα, ο Πανθρακικός ταξιδεύει στην Βέροια στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. Ο νεαρός Πασχαλάκης κάνει το ντεμπούτο του Τη θέση του παίρνει ο Αθανασιάδης. Πώς τα φέρνει η ζωή… 

Ο Γιώργος Αθανασιάδης, με τον αέρα του MVP της αγωνιστικής, θα κάτσει υποχρεωτικά κάτω από τα δοκάρια στο απογευματινό παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Πλατανιά. Δεν υπάρχει βλέπετε και άλλος…