Α2 Γυναικών: Ήττα για τη Νίκη από την ανώτερη Ελπίδα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Η Νίκη Αλεξανδρούπολης υπέστη την ήττα από την Ελπίδα στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 15η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Α2 Γυναικών, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο για τη μάχη της παραμονής ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα, μιας και βρέθηκε να χάνει 3-8 και 13-18, με το σετ να ολοκληρώνεται στο 14-25 υπέρ των φιλοξενούμενων. Στο δεύτερο η Νίκη βρέθηκε να χάνει 4-11 και 11-21, εξαιτίας των λαθών σε μπλοκ και επίθεση, έτσι το σετ τελείωσε 16-25 υπέρ της Ελπίδας.

Δεν υπήρξε τίποτα διαφορετικό στο τρίτο σετ με τα κορίτσια της Νίκης να μην μπορούν να αντιδράσουν, κάτι που αποτυπώθηκε ξεκάθαρα και στο σκορ 4-10 και 15-21. Οι Θεσσαλονικιές σφράγισαν την ανωτερότητά τους με το τελικό 17-25.

Η Νίκη θα πρέπει να αλλάξει τα κακώς κείμενα τις επόμενες αγωνιστικές, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή της στην κατηγορία. Τα εντός έδρας παιχνίδια του δευτέρου γύρου θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Τα σετ: 14-25, 16-25, 17-25

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τεκτονίδης): Τζιογκίδου, Βαρέλα, Καλογεροπούλου, Λαμπροπούλου, Λαμπρίδου, Καραμπαλή, Λυμπεροπούλου (λ) / Δεδούση, Σιρδάρη, Βενέτη

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Χρυσομαλλίδης): Ιακωβίδου, Καλαντάτζε, Καραμούντζα, Παπάζογλου, Λουτατίδου, Μπολέτου, Χατζηελευθερίου (λ) /  Νώτη, Δέμπη, Μούχλια, Καρακατσιάνη, Δρακουλίδου