Απολύθηκε ο Μάουρερ! Τον πήρε στο τηλέφωνο ο Πανόπουλος και του είπε…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης αποτελεί ο Ράινερ Μάουρερ, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, ως αποτέλεσμα της βαριάς εντός έδρας  ήττας της Ξάνθης από τον ΠΑΣ Γιάννινα.Ο Γερμανός προπονητής κοινοποίησε τη συνομιλία που είχε με τον Χρήστο Πανόπουλο, ο οποίος και τον ενημέρωσε για την απόφασή του να τερματίσουν τη μεταξύ τους συνεργασία.

“Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για τη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα”, δήλωσε ο Μάουρερ. “Δεν ξέρω τι πάθαμε σήμερα”, συμπλήρωσε, μην μπορώντας να βρει δικαιολογίες για την κάκιστη εμφάνιση στο παιχνίδι με τον “Άγιαξ” της Ηπείρου. Ουσιαστικά πρόκειται για απόλυση, αν και από την Ξάνθη αναμένουν  τον Μάουρερ να διευκολύνει την κατάσταση και να δηλώσει παραίτηση.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ΠΑΣ: “Για μένα σήμερα ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι πάθαμε. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Ήταν καθαρά τα γκολ που δεχθήκαμε. Μόνο για 10 λεπτά στο ξεκίνημα του β’ μέρους είμαι ευχαριστημένος. Σ’ αυτή τη διάρκεια είχαμε το δοκάρι του Μάνταλου αλλά ήταν μόνο 10 λεπτά καλά από τα 90. Αυτό όμως δεν είναι τίποτα. Είμαι απογοητευμένος και πρέπει να ζητήσω συγνώμη. Μετά το παιχνίδι ο κ. Πανόπουλος με ενημέρωσε ότι τελείωσε η συνεργασία μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για τη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα”.

O 54χρονος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της Ξάνθης στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, διαδεχόμενος τον Νίκο Καραγεωργίου. Κάθισε στον πάγκο της ομάδας σε 17 παιχνίδια (15 πρωταθλήματος, 2 κυπέλλου), έχοντας απολογισμό 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες. Αναλυτικότερες πληροφορίες και και περισσότερες αποκαλύψεις σε λίγο, καθώς το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη…