Λύθηκε η παρεξήγηση του προέδρου του Άρη με τον πρόεδρο του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Προς εκτόνωση βαίνει τελικά η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στις διοικήσεις του Ερασιτέχνη Άρη και του ΤΑΑ Εθνικός, η οποία είχε μάλιστα οδηγήσει σε σειρά σφοδρών ανακοινώσεων μετά τον αγώνα του πρωταθλήματος περί… “σποράς ανέμων και θερίσματος θυέλλων”.

Όλα δείχνουν έτσι ότι η αναμέτρηση κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί χωρίς το κλίμα πόλωσης που είχε δημιουργηθεί, με την πλευρά του Άρη να μην λαμβάνει τελικά τα 80 εισιτήρια που είχε ζητήσει για την εξυπηρέτηση των αναγκών των οπαδών της ομάδας αλλά να παίρνει αντ’ αυτών 20 προσκλήσεις. 

Όπως έγραψε το ThrakiSportS, το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Θωμάς Γιώτας βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να παραβρεθεί στην αστυνομική σύσκεψη για τον νοκάουτ αγώνα κυπέλλου. Με την ευκαιρία, μίλησε στο volleynews για το φιάσκο με την μεταγραφή Ντεσπέιν, την απόκτηση του Ζένια Γκόρτσανιουκ αλλά και την «παρεξήγηση» που δημιουργήθηκε με τον Εθνικό από τον αγώνα πρωταθλήματος των δύο ομάδων όταν δεν επετράπη η είσοδος σε οπαδούς του Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Γιώτας για το επίμαχο θέμα: «Είχα και έχω μέσα στην καρδιά μου καλές αναμνήσεις και σχέσεις με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του δεύτέρου γύρου, δεν τύχαμε της φιλοξενίας που δείξαμε εμείς στη Μίκρα. Ενώ εμείς παρείχαμε τη δυνατότητα σε φοιτητές και φίλους του Εθνικού να δούν το παιχνίδι του πρώοτυ γύρου, δεν είχαμε ανταπόδοση.

Ήθελα δηλαδή να δώ από κοντά τον κύριο Τζίμα, γιατί πριν από 7-8 μέρες τον πήρα τηλέφωνο αλλά το είχε κλειστό, καθώς ο άνθρωπος έτρεχε για το Λιγκ Καπ και τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Ηθελα να λύσω τον γρίφο γιατί δεν μπήκαν οι 20-30 φίλοι του Άρη. Λύθηκε η παρεξήγηση. Συμφωνήσαμε να μας δώσει 20 προσκλήσεις. Ξέρετε, αυτές δεν είναι για να μπω εγώ στο γήπεδο, γιατί που είπε “έλα να πιούμε και καφέ και να φωνάζεις και υπέρ του Αρη”, περισσότερο τις έδωσε για να μπουν οι φίλοι του Αρη.

Η Αστυνομία βέβαια, όταν σε όλους τους άλλους αγώνες λέει ότι δεν επιτρέπει οργανωμένες μετακινήσεις, δεν μπορεί κάνει κάτι άλλο και σε αυτό τον αγώνα. Λέει όμως ότι μπορούν να είναι αυτοί οι 20-30 αν δεν έχουν διακριτικά, οπότε είναι εύκολο να μην υπάρχουν αυτές οι παρεξηγήσεις». Δείτε το βίντεο…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/3otOm0LyZY8?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]