Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην εύκολη νίκη της Ασπίδας στην Δράμα

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης στην αναμέτρηση της Δράμας κόντρα στους Τιτάνες, επικρατώντας με 54-72,  και πλέον άπαντες στο στρατόπεδο της Ξανθιώτικης ομάδας περιμένουν το ντέρμπι της Κυριακής με την Ευκαρπία στο κλειστό του Ευμοίρου.

 

Το παιχνίδι δεν σηκώνει ιδιαίτερη κριτική μια και πέρα από την δεδομένη ανωτερότητα τόσο ποιοτικά όσο και αγωνιστικά της Ασπίδας, οι γηπεδούχοι είχαν και αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με το σημαντικότερο πως αναγκάστηκαν να παίξουν χωρίς ψηλό απέναντι στα «θηρία» των Ξανθιωτών. Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο οι παίκτες της Ασπίδας πήραν το προβάδισμα και σταθερά ανέβαζαν την διαφορά κάνοντας και προφύλαξη δυνάμεων εν όψει του «τελικού» με την Ευκαρπία.

Το τελικό 54-72 ήρθε με χαρακτηριστική άνεση για την ομάδα του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου που πλέον στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση της Κυριακής(9/2) με την Ευκαρπία στο κλειστό του Ευμοίρου, με την οποία ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση.

Διαιτητές: Φουτζήλας – Κοϊμτζόγλου.

Τα δεκάλεπτα: 11-18, 21-38 (ημίχρονο), 39-56, 54-72 (τελικό αποτέλεσμα).

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Γρηγοριάδης): Παπαδόπουλος 2, Μανιώτης 8, Στυλίδης 16 (2), Γρηγοριάδης 14 (2), Μελισσαρίδης Στ., Τοσουνίδης 7, Θεολογίδης 5 (1), Γεδίκης. Γαϊτάνης, Σαββόγλου, Σαββαϊδης, Σουτζόπουλος 2.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Παναγιωτόπουλος): Δενδρινός 3, Οικονόμου, Γρούδος 6, Σταμπουλής 11 (1), Στεφανίδης 12, Καραμπέκης 10, Κουτσογιάννης 11, Λιβισιάνος, Τατάρης 4, Πετς 9, Κουμπάνης 6, Παλάκης.