Μονόδρομος η νίκη για την Ξάνθη την Τετάρτη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–   Προθέρμανση με μπάλα, passing game, ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων περιλάμβανε η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας για την Skoda Ξάνθη που δεν είχε καθόλου ρεπό αυτήν την εβδομάδα, λόγω της αγωνιστικής μεσοβδόμαδα.

 

Στην ξανθιώτικη ομάδα άπαντες κινούνται σε ρυθμούς ΠΑΣ Γιάννινα και ζητούμενο από την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές δεν είναι τίποτε άλλο πέρα από τη νίκη στο παιχνίδι της Τετάρτης (15:00), που θα είναι η πρώτη για το 2014. Δέκα μέρες μετά από το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι η Skoda θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη εδώ και κοντά ενάμισι μήνα και να πάρει τους τρεις βαθμούς μετά από 6 αγωνιστικές.

Μοναδικό πρόβλημα αυτό του τιμωρημένου Τζουλιάν Ντε Γκούζμαν (είχε δηλωθεί να εκτίσει τις 4 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Άρη και αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό) ενώ ο Καρίμ Σολτάνι (που συμπλήρωσε την Κυριακή στο ματς με τον Άρη 4 κίτρινες κάρτες) αποφασίστηκε να απουσιάσει από το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο εκτός έδρας.

Η ομάδα επέστρεψε στην βάση αργά το βράδυ του Σαββάτου, μετά το παιχνίδι στο Χαριλάου. Την Κυριακή το πρόγραμμα της ξανθιώτικης ομάδας περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στην οποία οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατιάτικου αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικά στις ασκήσεις τεχνικής και τακτικής.