EΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στο ντέρμπι Καππαδοκία-Άβαντας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Ο Αθλητικός Όμιλος Καππαδοκών ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, αφού επικράτησε εντός έδρας με 2-0 του Ατρομήτου Άβαντα.

Οπως διαβάζουμε στην “Αθλητική του Έβρου”, οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 20ο λεπτό της συνάντησης, όταν ο Κεσάτης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος η Καππαδοκία σημείωσε τα δύο γκολ της νίκης και συγκεκριμένα στο 50’ με σουτ του Ζάκκα και στο 65’ με τον Απότα. Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο ακόμη αξιόλογες ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους με τους Ζάκκα και Ζηκουρίδη.

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ: Μουμτζής, Βάρναλης, Πυλούδης, Απότας, Λιούρτας, Ζηκουρίδης, Ζάκκας, Σκάρλος, Γεωργατζόπουλος (60’ Τζελέπης), Καπανίδης (46’ Κυριακίδης), Μαρασλής (68’ Γιακουμπίδης)

ΆΒΑΝΤΑΣ: Μπινόπουλος, Δανιήλ, Σουγιουλτζής (85’ Τυρεκίδης), Ράλλης, Πασχαλίδης, Χατζατριάν, Καρασάνης (46’ Τερζής), Βλάχος, Θάνος, Κεσσάτης (70’ Δέλκος), Παγωνίδης