Κ17: Όσα έγιναν στην εμφατική νίκη της Ξάνθης επί του Παναιτωλικού

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Επέστρεψε στις νίκες η Κ17 της Skoda Ξάνθη με το εμφατικό 4-1 το πρωί της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων.

 

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή άνοιξαν το σκορ στο 7’ με τον Δημητριάδη ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 32’ με τον Κακούρη με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με το δοκάρι του Δημητριάδη για την ξανθιώτικη ομάδα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το παιχνίδι χάρη στο γρήγορο γκολ του Τουμαντζίδη (47’) ενώ το 3-1 έγινε από τον Μπουνταγκίδη (58’), με τον Πουλουκτσή να διαμορφώνει το τελικό 4-1 στο 86’.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Κουναλάκης με βοηθούς τους Κωνσταντινίδης και Γκιαούρης. Ο διαιτητήςαπέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον Μπουνταγκίδη στο 64’.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Σταθάκης, Ζώτος (75’ Σαμπανίδης), Ψεμματάς (88′ Τερζόγλου), Πουλουκτσής, Θεοδωρίδης Χ., Χαμδή, Μπουνταγκίδης, Τουμαντζίδης, Μελισσόπουλος (88′ Θεοδωρίδης Κ.), Δημητριάδης (82′ Μπουναρτζής), Χατζής (46’ Παπανικολάου).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Νικολαΐδης, Κακούρης, Μπουμπούλης, Αντζoυλας, Αμπτνέλ, Καββαδιάς, Πανάγου, Τζέμος, Κοντογιάννης, Μπελεβώνης.