Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Εντός έδρας παίζουν Ροδόπη και Βασίλισσες

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή και οι δύο ομάδες της Θράκης, που προπορεύονται στην όμιλο του Βορρά της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Δύο εβδομάδες μετά το μεταξύ τους παιχνίδι, δίνουν εντός έδρας αναμετρήσεις στοχεύοντας και οι δύο στο τρίποντο, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής.

Η πρωτοπόρος Ροδόπη ’87 αντιμετωπίζει την ομάδα του ΠΑΟΚ Κοζάνης στις 3.00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Γήπεδο Κάλχαντος. Τα κορίτσια της Ροδόπης ’87 δηλώνουν πανέτοιμα για την έκτη τους φετινή νίκη (έχουν κάνει και ένα ρεπό). 

Μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί προκαταβολικά τον ΑΟ Περδίκα, πρόεδρο και παίκτες, “που τους βγάλαμε από το γήπεδο (είχαν την ίδια ώρα παιχνίδι με της Εστία Σκαλώματος) και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία”.

Λίγο νωρίτερα, στις 13:30 στο γήπεδο της Λευκόπετρας, η Βασίλισσα της Ξάνθης θα υποδεχθεί τις Νεφέλες Κατερίνης. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δημήτρης Τονίδης του Εβρου με βοηθούς τους συντοπίτες του Βασίλη Καραπέτσα και Ηλία Νάνο.

Στον αγώνα της Κομοτηνής η τριπλέτα προέρχεται από την Ξάνθη. Διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Μπαχαρίδης με βοηθούς τους Γιώργο Σιμελίδη και Πολυκένη Χαραλαμπίδου.

Τέλος, να μην ξεχνάμε 13 Φεβρουαρίου, 3 μ.μ. έρχεται στην Θράκη η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών και θα αγωνιστεί με την Νορβηγία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2015 στον Καναδά. Ο αγώνας θα γίνει στο ΔΑΚ Κομοτηνής, η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη και καλό θα ήταν οι θρακιώτες φίλαθλοι να βρεθούν στο παιχνίδι, όπου η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει μια από τις υπερδυνάμεις του Παγκομσίου Ποδοσφαίρου στις γυναίκες.