Ερχεται ο πρόεδρος του Άρη στην Αλεξανδρούπολη για την αστυνομική σύσκεψη!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Μπορεί στην Αλεξανδρούπολη οι άνθρωποι του Εθνικού να μην έχουν προλάβει καλά καλά να συνέλθουν από την διοργάνωση του Λιγκ Καπ, καθώς δεν έχουν περάσει καν 12 ώρες από την ολοκλήρωσή του, ωστόσο οφείλουν τώρα να τρέξουν για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τρίτη στις 8.00 το βράδυ στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” και προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο γιατί είναι το μόνο παιχνίδι που απέμεινε για να συμπληρωθεί το παζλ της οκτάδας, αλλά και επειδή σε περίπτωση νίκης του Εθνικού, θα του δοθεί η χρυσή ευκαιρία να πάρει την ρεβάνς από την ήττα του στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς αυτή του κληρώθηκε και πάλι σαν αντίπαλος.

Πέραν όμως όλων αυτών, υπάρχει και η ένταση που έχει δημιουργηθεί στις σχέσεις των δύο σωματείων, τουλάχιστον σε διοικητικό επίπεδο, όπως έχει φανεί από τις ανακοινώσεις και τις δηλώσεις μετά τους αγώνες τόσο του πρώτου γύρου όσο και της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Οι κιτρινόμαυροι» έχουν ζητήσει να παρακολουθήσουν τον αγώνα περίπου 80 φίλαθλοι της ομάδας. Έστειλαν μάλιστα και σχετικό έγγραφο στην Ε.Ο.ΠΕ που ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν είναι υποχρεωμένη να παρέμβει. Για αυτό και πλέον το θέμα έχει περάσει στις διοικήσεις των δύο ομάδων και φυσικά στις διαθέσεις της αστυνομίας.

Στον Άρη λένε ότι “εις ανταπόδοση της φιλοξενίας στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά και λόγω του λάθους που έγινε στον προηγούμενο αγώνα στην Αλεξανδρούπολη, πρέπει να επικρατήσει η λογική και η ομάδα να παραλάβει τα εισιτήρια προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του κόσμου της”.

Μάλιστα, ενδεικτικό της σημασίας που δίνουν στο παιχνίδι, ο ίδιος ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Θωμάς Γιώτας θα παραστεί στις δέκα το πρωί στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης και θα αφορά τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης (04/02, 20.00).