Μάουρερ: «Δεν απαντώ σε φήμες! Εγώ συνεχίζω κανονικά το έργο μου»

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  “Δεν θέλω να σχολιάσω τις φήμες που ακούγονται. Προχωράω και συνεχίζω κανονικά”. Με τα λόγια αυτά απάντησε ο Ράινερ Μάουρερ σε ερώτηση του ThrakiSportS για τα δημοσιεύματα που θέλουν την καρέκλα του να τρίζει εξαιτίας των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων του τελευταίου ενάμισι μήνα, στον οποίο η Skoda Ξάνθη δεν έχει ακόμα νίκη!

 

Ο Μάουρερ ήταν εμφανώς δυσαρεστημένος από την εξέλιξη που είχε το παιχνίδι για την ομάδα του, αφού για ακόμα μια φορά αν και προηγήθηκε, δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος και ισοφαρίστηκε από τον ουραγό της βαθμολογίας Άρη, που μετά από αυτό το αποτέλεσμα βλέπει ακόμα πιο κοντά το φάσμα του υποβιβασμού.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος όταν προηγείσαι και χάνεις τόσες ευκαιρίες. Έγινε μια μεγάλη μάχη, σε μια καυτή ατμόσφαιρα. Δεν πήγε όσο καλά περίμενα. Υπήρχε μια φάση με το πέναλτι του Σολτάνι και είχαμε άλλη μια ευκαιρία με τον Καρίμ, χάσαμε όμως την ευκαιρία. Ο Άρης είχε κάποιες ευκαιρίες, θεωρώ όμως την ισοπαλία δίκαιο σκορ. Κάναμε ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, όλα πήγαιναν καλά, αλλά χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να ήταν γκολ και κάναμε ένα μεγάλο λάθος που μας στοίχισε. Τα τελευταία δέκα λεπτά ο Άρης έπαιξε όλα ή τίποτα, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Άρη, είναι μεγάλη ομάδα και στον αθλητισμό δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ. Να το κάνουν», είπε χαρακτηριστικά ο Μάουρερ.