Ήττα για τους Νέους της Ξάνθης στην Τριανδρία

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Την ήττα με 1-0 γνώρισαν οι παίκτες Κ20 της Ξάνθης από την αντίστοιχη ομάδα του Άρη στο γήπεδο της Τριανδρίας, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Super League.

 

Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι γενικά, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ στο 23’ με κεφαλιά του Μαζουλουξή. Από εκεί και πέρα οι παίκτες της Ξάνθης προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια, χωρίς αποτέλεσμα ωστόσο με τον τερματοφύλακα του Άρη Μάντζαρη να δηλώνει παρών όποτε χρειάστηκε.

Παρά της προσπάθειες των φιλοξενούμενων στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Άρη κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα και να πανηγυρίσουν  στο τέλος την νίκη φτάνοντας στους 30 βαθμούς μετά από 20 αγώνες, ενώ η Ξάνθη έμεινε στους 31 μετά από 19 αγώνες.

ΆΡΗΣ (Ν. Πασιαλής): Μάντζαρης, Ρότα, Παπαφλωράτος, Μπιμπισίδης, Μαζουλουξής, Φούσκας(84’ Κοντοβάς), Σταυρόπουλος, Λεμονής, Ντούγκας, Κτιστόπουλος(30’ Βασιλούδης), Σίμου(67’ Μουτζίκος)

SKODA ΞΑΝΘΗ (Ν. Κεχαγιάς): Ζλατίνης, Παρασκευάς, Γούλας, Προύντζος, Κολλαράς, Καρυπιάδης, Ορφανίδης Π.(60’ Ψύρρας), Μήττας(46’ Φασίδης), Ορφανίδης Λ.(80’ Δελής), Πασχαλάκης, Παπαδημητρίου

sexlocals