Α2 Ανδρών: Ντέρμπι «τίτλου» στην Ορεστιάδα με την ΜΕΝΤ

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Μπορεί αυτό το σαββατοκύριακο να μην υπάρχει δράση στην Α1 Κατηγορία λόγω του φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ, υπάρχει όμως και στους τρεις ομίλους της Α2 Ανδρών που συνεχίζεται με την 14η αγωνιστική. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ντέρμπι της Ορεστιάδας με την ΜΕΝΤ, που θα παίξει σημαντικό ρόλο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ο ΑΟΟ είχε ηττηθεί από τους Θεσσαλονικείς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και θέλουν καθαρή νίκη, για να πάρουν προβάδισμα στην κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί με πλεονέκτημα στα μπαράζ της ανόδου. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες αλλά η ΜΕΝΤ έχει κάνει το ρεπό της, επομένως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Τζεπκινλής και Ιωαννίδης, με τον ορισμό του τελευταίου να έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στις τάξεις των ανθρώπων του ΑΟΟ. Ο αγώνας αρχίζει στις 7.00 το βράδυ στο κλειστό “Νίκος Σαμαράς” και θα μεταδοθεί από το ThrakiSportS, ενώ η διοίκηση της ομάδας κάνει έκκληση στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής (όλοι οι αγώνες το Σάββατο):

Νάουσας, 18.00 ΕΓΣ Ζαφειράκης – ΑΟ Σερρών, Τσαμουρτζής-Σωμαράκης
Ι.Λεμονίδης. 19.00 ΑΣ Ελπίς – ΑΣ Μακεδονικός, Σιμίδης-Μπέλλος
Ν.Σαμαράς, 19.00 ΑΟ Ορεστιάδας – ΜΕΝ Τούμπας, Τζεπκινλής-Ιωαννίδης
Βότση, 18.00 ΓΣ Μεγ. Αλέξανδρος – ΑΠΣ Αίας, Ισκάς-Τσιούλα              

Δείτε βίντεο με παραλειπόμενα από τον αγώνα ΑΟΟ – ΠΑΟΚ που έγινε μεσοβδόμαδα για το κύπελλο και τους Στέλιο Κεμανετζή και Νίκο Αντωνιάδη να κάνουν έκκληση να γεμίσει ο κόσμος το “Νίκος Σαμαράς”, όπως συνέβη και στο νοκάουτ παιχνίδι του Κυπέλλου…

 
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/cxPzJ9xS8DA?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]