Η συνέντευξη Τύπου προπονητών και παικτών μετά το Εθνικός – ΑΕΚ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Μετά την πρόκριση της ΑΕΚ επί του Εθνικού πραγματοποίησαν δηλώσεις οι προπονητές των ομάδων Άκης Φλαούνας και Σάκης Μουστακίδης. Από πλευράς παικτών μίλησαν ο Ανδρέας Ανδρεάδης του Εθνικού και ο Γιάννης Μαντέκας των κιτρινόμαυρων.

Πιο αναλυτικά:

Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης τόνισε: “Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Η Ένωση έδειξε πιο αποφασιστική, εμείς από την άλλη δεν ήμασταν καλοί σε κανέναν τομέα σήμερα. Είναι η δεύτερη χρονιά που χάνουμε σε ημιτελικό Λιγκ Καπ. Είμαι περήφανος για την ομάδα και τους παίκτες μου. Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτή την εμφάνιση, διορθώνοντας την κατάσταση στα επόμενα παιχνίδια. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την σημερινή ήττα. Όσο για τον τελικό πιστεύω πως οι πιθανότητες είναι 50-50”.

Ο κεντρικός του Εθνικού Ανδρέας Ανδρεάδης, εμφανώς απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του, δήλωσε: “Δεν ήμασταν καλοί σε μπλοκ και υποδοχή. Δεν παίξαμε καλά σήμερα, χάνοντας με κατεβασμένα χέρια”.

Ο (προσωρινός) τεχνικός της ΑΕΚ Άκης Φλαούνας επισήμανε: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι. Βελτιώσαμε την υποδοχή, την κόντρα μπάλα, αποφεύγοντας παράλληλα τα λάθη. Η Σύρος είναι μια δυνατή ομάδα, εμείς θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ο κόσμος της ΑΕΚ θα μας ωθήσει αύριο προς τη νίκη, όπως έκανε και σήμερα”.

Τέλος, ο ακραίος της ΑΕΚ Γιάννης Μαντέκας είπε: “Συγχαρητήρια στον Εθνικό για την προσπάθεια. Ήταν το καλύτερο μας φετινό παιχνίδι σε όλους τους τομείς. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, γι’ αυτό και τα καταφέραμε. Ο τελικός είναι ανοιχτός και εμείς θα πάμε με στόχο να κατακτήσουμε το Λιγκ Καπ”.