«Οπαδός της Ξάνθης είμαι, αλλά μακάρι να φάμε… 5 το Σάββατο από τον Άρη!!!»

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Είναι το σχόλιο που υπάρχει κάτω από ανάρτηση του sentragoal και έχει προκαλέσει μόνο θετικά σχόλια. Προέρχεται από φίλαθλο του ΑΟΞ, τουλάχιστον κατά δήλωσή του και έχει ως εξής: “Xanthi eimai, alla an einai na parei estw kai ligo kouragio to palikari ston agwna pou dinei makari na fame 5!!Kalo to podosfairo alla proigountai alla pragmata…”.

 

Το σχόλιο ήρθε σε ανάρτηση που αφορά έναν οπαδό του Άρη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, δεν ξέρει αν θα ζει τις επόμενες μέρες αλλά μέσα σε αυτόν τον Γολγοθά του επισκέφθηκε την προπόνηση των παικτών μεσοβδόμαδα και τους παρακάλεσε να κερδίσουν και να σώσουν την ομάδα, ακόμα και αν αυτός δεν βρίσκεται στην ζωή!!!

«Δεν ξέρω τι θα συμβεί με μένα, δεν ξέρω αν θα ζω ή όχι, αλλά θέλω να σας πω ότι πρέπει να μην παρατήσετε ποτέ! Πρέπει να παλέψετε με όλες τις δυνάμεις σας, να τα δώσετε όλα για να σωθεί ο Άρης», είπε στους παίκτες και τον Σούλη Παπαδόπουλο που όπως είναι φυσικό έδειξαν συγκλονισμένοι.

Ποια η ιδιαιτερότητα της επίσκεψης; Ο Γιώργος, όπως είναι το όνομά του, πρόκειται -άμεσα- να υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση, ωστόσο είχε την επιθυμία να δει τους ποδοσφαιριστές και να τους πει πως η σκέψη του θα είναι μαζί τους.

«Δεν ξέρω τι θα συμβεί με μένα, δεν ξέρω αν θα ζω ή όχι, αλλά θέλω να σας πω ότι πρέπει να μην παρατήσετε ποτέ! Πρέπει να παλέψετε με όλες τις δυνάμεις σας, να τα δώσετε όλα για να σωθεί ο Άρης», είπε στους παίκτες και τον Σούλη Παπαδόπουλο ο Γιώργος, όπως είναι το όνομά του.

Όπως είναι φυσιολογικό, οι παίκτες έδειξαν συγκλονισμένοι. Από την πλευρά τους, του τόνισαν πως θα κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου καταφέρουν να φέρουν εις πέρας την δύσκολη αποστολή της σωτηρίας της ομάδας και για εκείνον.

Το ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε σε αρκετές ιστοσελίδες της Θεσσαλονίκης (η φωτό από το pressaris που ανήρτησε και σχετικό θέμα), αλλά αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι τα σχόλια που υπήρξαν κάτω από τις αθηναϊκές που έχουν τέτοιες δυνατότητες. Εκεί μέχρι και οπαδοί του… ΠΑΟΚ έσπευσαν να γράψουν και να ευχηθούν ό,τι καλύτερο στον οπαδό του αιωνίου αντιπάλου, αλλά είχαμε και το ανωτέρω σχόλιο από τον φίλαθλο της Ξάνθης.

Για να αποδειχθεί ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που συνειδητοποιούν ότι ο αθλητισμός είναι ωραίο πράγμα στην ζωή μας. Ίσως το σημαντικότερο, αλλά από τα… δευτερεύοντα. Το πρώτο είναι η ίδια η ζωή…