Με τουρκικές αερογραμμές πετάει για Σότσι η ελληνική ολυμπιακή ομάδα!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Αναχωρούν το μεσημέρι της Δευτέρας οι επτά έλληνες αθλητές και αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, οι οποίοι ξεκινούν την ερχόμενη Παρασκευή (7/2). Ανάμεσά τους, όπως έχουμε γράψει, περιλαμβάνονται και δύο παιδιά από την ευρύτερη Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Δυστυχώς, όπως διαβάζουμε στο Sport24, δεν υπήρξε χρόνος για την παρουσίαση της ολυμπιακής αποστολής και έτσι οι επτά αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι θα αναχωρήσουν μέσα στην… αφάνεια τη Δευτέρα (3/2, 12.35). Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι η μετάβαση θα γίνει με πτήση των… τουρκικών αερογραμμών για τη Ρωσία.

Προφανώς, δεν βρέθηκαν άλλες πτήσεις από την ΕΟΕ και η Ολυμπιακή Αεροπορία που κάποτε αναλάμβανε ως χορηγός να μεταφέρει τις ελληνικές ολυμπιακές ομάδες στους προορισμούς τους οπουδήποτε και αν ήταν αυτοί, δεν υπάρχει πλέον, οπότε αναζητήθηκαν άλλες λύσεις. Και η πιο πρόσφορη, όσο άτοπο και αν ακούγεται αυτό, ήταν όπως αποδεικνύεται οι “Turkish Airlines”…