Με κόσμο ο Πανθρακικός στη Βέροια, χωρίς οπαδούς η Ξάνθη στο Βικελίδης!!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Χωρίς τον κόσμο της θα αγωνιστεί η Ξάνθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλεάνθης Βικελίδης. Όπως έχει επισημάνει το ThrakiSportS, για τον συγκεκριμένο αγώνα έχει μπει φθηνό εισιτήριο και υπάρχει μεγάλος ξεσηκωμός στον κόσμο του Άρη, ενώ δεν θα υπάρχουν φιλοξενούμενοι.

 

Σε σχέση με το προηγούμενο ρεπορτάζ μας, όπου είχαμε αναφέρει ότι αυτό συνέβη ενώ αντιθέτως στον αγώνα του πρώτου γύρου στα Πηγάδια είχε επιτραπεί η είσοδος σε οπαδούς του Άρη, όπως εξηγούσαν άνθρωπο της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης στο ThrakiSportS, δεν φέρουν καμία ευθύνη για την μη έκδοση εισιτηρίων για τους φιλοξενούμενους στο ματς του Σαββάτου, αφού… ήταν η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη εκείνη που δεν ζήτησε εισιτήρια.

Το ζήτημα σχολιάζεται εδώ στην Θεσσαλονίκη, καθώς αν υπήρχαν εισιτήρια για τους Ξανθιώτες, θεωρείται βέβαιο ότι θα επιδίωκαν να εξασφαλίσουν κάποια από αυτά και οπαδοί του ΠΑΟΚ λόγω Πάμπλο Γκαρσία (που συμμετέχει στην αποστολή για την Θεσσαλονίκη) αλλά και προφανώς λόγω της αντιπαλότητας που υπάρχει με τον Άρη. Η εκτίμηση είναι ότι με την κίνησή της, η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη θέλησε να προφυλάξει και την ομάδα και τους οπαδούς της από ενδεχόμενες δυσάρεστες εξελίξεις στην διάρκεια του αγώνα.

Σε αντίθεση πάντως με την Ξάνθη που δεν στέλνει οπαδούς στην Θεσσαλονίκη, ο Πανθρακικός θα έχει στο γήπεδο της Βέροιας Κομοτηναίους και μάλιστα με τις ευλογίες της ΠΑΕ. Όπως αναφέρουν στις ιστοσελίδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι φίλοι του Πανθρακικού, θα μπει το πρωί της Κυριακής λεωφορείο για την Βέροια, με το κόστος να περιορίζεται στην συμβολική τιμή των 5 ευρώ το άτομο και να εξαλείφεται, στην περίπτωση που αυτό γεμίσει με περισσότερα από 40 άτομα.

“Την Κυριακή το πρωί στις 09.30  αναχωρεί το λεωφορείο από την Κομοτηνή, μπροστά από το γήπεδο, για Βέροια. Τιμή συμμετοχής ΜΗΔΕΝΙΚΗ (ναναι καλά ο πρόεδρος της παε), με την προϋπόθεση οτι θα είμαστε τουλάχιστον 40 άτομα. διαφορετικά θα πληρώσουμε τα μισά όσοι θα είμαστε εκεί”, αναφέρει η σχετική ανάρτηση στο panthraxclub.